Безплатна доставка

ARGEDO CNC USB 5 Axial такса за управление на трафика Заплата 12-24 В PWM Може да се контролира скоростта на въртене на Шпиндела за стъпков мотор #SM819

92.12лв. 87.52лв.

0
0 Коментари

Инв.: r100110

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Машини и Аксесоари

Тагове: контролер gt с ЦПУ, 5-управление на осовата, пълен 5-ос контролер с ЦПУ, контролер pmac с ЦПУ, управление на двигател за постоянен ток с PWM честота 200 khz, syntec контролер с ЦПУ, контролер ЦПУ в 3 оси ос, контролер ос 34, контролер ttl pwm, управление на CNC novisun.

Пакетът включва:

1 x 5 Оси USB

1 х USB кабел

1 x софтуер Mach3 с лиценз и инструкции (ние ще ви ги изпратим по електронна поща)

Функции и характеристики:

1. Напълно поддържа всички версии на софтуера.

2. Поддръжка за Windows XP, WIN7, WIN8, WIN10, включително 32-битова и 64-битова система на лаптопи и таблети;

3. Напрежение от външен източник на захранване на широк обхват 12-24 В, е функцията за предотвратяване на обратната връзка;

4. Всички входни сигнали разделени фотосоединителями, могат да бъдат свързани към Estop, зондовым и ограничител выключателям, за да направите вашия компютър безопасно.

5. Аналогов изход за напрежение 0-10 В, който е разделен фотосоединителями, може да управлява честотен преобразувател, където аналогов вход напрежение 0-10 В се използва за управление на скоростта на въртене на шпиндела.

6. На разположение четири изхода на пристанището (ниво 5), които могат да бъдат свързани към релейным модули с фотосоединителями за контрол на наводненията и мъгла, и т.н.

7. Предлага PWM изход (ниво 5), може да се използва за управление на контролер на скоростта на въртене на шпиндела с фотосоединителем.

8. Може да бъде свързан към драйверам стъпкови двигатели, които са с общ анод или общ катод и входа съединение ниво 5 В. Забележка: трябва да се фотосоединители за въвеждане.

9. Също така има 5-ос конектор XH2.54-2.54 мм 4P, което позволява лесно да се свържете с драйверам стъпков мотор.

10. Всички имена на портове отпечатани върху дънната платка, те са лесни за използване.

  • Сертифициране: Няма
  • Номер на модела: СМ819
  • Търговска марка: Аргедо
  • Произход: Континентален Китай
  • Прилагане: Фреза