Безплатна доставка

Безплатна доставка 3,4x3,4x1,1 см. * 21 чаша Шоколадово Сърце Прозрачна Поликарбонатная Пластмасова Форма на DIY Инструменти за Ръчна изработка на Качеството

23.07лв.

0
0 Коментари

Инв.: r103710

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Форма за печене

Тагове: шоколад форма на дракон, шоколадова формочка фокс, американска шоколадова форма, полиуретанови форми за шоколад, форма за шоколад от поликарбонат, шоколад форма от полиуглерода, форма за шоколадови бонбони от поликарбонат, поликарбинатные форми за шоколад, бонбони мерси, шоколадова зебра.

1. Ако вашето време да потвърдите наближава, все още не са получили продукт, моля, свържете се с нас, ние продлим дата на доставка, за първи път.

2. Ако след изтичането на 60 дни (Бразилия 90 дни), които все още не са получили продукт, моля, свържете се с нас, ние ще ви възстановим парите.

3. Моля, не позволявайте на спорове в рамките на 60 дни (Бразилия 90 дни), това не е желателно.Ние не приемаме никакви спорове поради липса на номера за проследяване.

4. Поради факта, че повечето от нашите продукти-това е стока за сватба/купоните, дата на доставка е много важно за всички, така че, моля, внимателно да потвърдите датата на вашата сватба/купоните, ако нямате повече време, бихме искали да ви посъветваме да изберете експресна вместо поща на Китай, можете да получите пратката в рамките на 5-10 дни, ако сте избрали експресна, ние ще изберем за вас е по-евтин експрес.

Когато правите поръчка, това означава, че сте съгласни с изложените по-горе инструкции.

3,4x3,4x1,1 см. * 21 чаша шоколад форма за шоколад от прозрачен поликарбонат, форма за шоколад ръчна работа, инструменти за шоколад, качествен материал: пластмаса PC (прозрачен) Размера на формата: 27,5x13,5x2,4 см Размер на шоколад: 3,4x3,4x1,1 см Форма = шоколад 10шт (9 g/бр) Опаковка: 1 бр.

Тегло: Приблизително: 257 г

Нашият материал - свеж прозрачен поликарбонат, хранително-вкусовата, висока прозрачност, вкус.

(Вие ще получите форма от дясната страна)

В края на краищата, нашата форма е изработена от прозрачен поликарбонат, затова при транспортиране на повърхността могат да бъдат драскотини, но те не са повредени.

Не е навредил, само няколко драскотини, така че ние се отказваме от всякакви спорове и негативни мнения за него, много ви благодаря.

За опаковане ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да it.so моля, не се притеснявайте за транзитно преминаване.

1) дебела шампанско опаковка (4-6 пласта / форма)

2) 2 парче плътна пяна (един отпред, един отзад).

Забележка: поради разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че този стил ще бъде същото, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Високо качество и лекота на използване

Тук бихме искали да ви представя обвивка от шоколад на фолиото, може да се провери го от линка:

  • Тип: Инструменти за печене и Сладкарски изделия
  • Материал: Пластмаса
  • Тип инструменти за печене и Сладкарски изделия: шоколадова формочка
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: FDA, SGS
  • Характеристика: Екологично чист