Безплатна доставка

Дамски слънчеви Очила с Анти-Синя Светлина, Антибликовые Очила със Синя Светлина, Намаляване на главоболието, една Универсална Рамки за Жени

11.52лв. 7.50лв.

0
0 Коментари

Инв.: r11459

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Аксесоари за Облекло

BMF88 Модерни Очила с анти-Синя светлина, Дебели Рамки, Силни Ударни Очила за Дами, Модно Бижу BMF88

Описание:

Характеристики:

Очила със сини светофильтром: Тези точки могат да се използват като точки, нападение от синя светлина, лещи могат да блокират вреден синя светлина от цифрови екрани и UV400. Той е подходящ за занимания на закрито и на открито, като четене, работа, пазаруване, разходки.

Многофункционален: слънчеви Очила с защита от синя светлина може да се използва не само като нагледно помощи, но и за защита на очите, облекчаване на главоболие и накрая, подобряване на нощния сън, по-ефективна работа на следващия ден.

Удобни за носене: Нашите модни очила "котешко око", изработени от висококачествени очила за КОМПЮТЪР и лещи променлив ток, а също така и висококачествени лещи с защита от синя светлина, които са трайни и издръжливи и меки носа накладки, които са приятни за кожата и може да намали натоварването на носа и по-удобни в чорап.

Модни очила: Нашите модни очила са проектирани с висококачествени рамки от вашия КОМПЮТЪР, който ви позволява да носите модни слънчеви очила на лицето си, независимо от формата на лицето ви, тези метални очила "котешко око" - правилният избор за вас.

Обслужване на клиенти: Ако имате някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние сме готови да помогнем.Ние ще решим вашите проблеми възможно най-скоро.

Спецификация:

Материал: PC

Общата ширина на стъкла: 147 мм

Дължина на крака точки: 146 мм

Височина на огледало: 37 мм

Ширина на един обектив: 54 мм

Носа разклонения: 18 мм

Тегло: 39,8 г

БЕЛЕЖКА:

1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителният цвят може да се различават малко от изображението.

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на 1-3 мм

Пакетът включва:

1 * очила

  • Лещи Материал: TAC
  • Пол: Унисекс
  • Произход: Континентален Китай