Безплатна доставка

Многофункционален силен Водопоглощающий Pva За почистване и гъба, Гъба за изсушаване на Домакински автомобилната Памучна почистване Почистване на стъкло Q2v2

0.76лв.

0
0 Коментари

Инв.: r1225

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: За дома и градината

Име на продукта: мултифункционална гъба впитывающая

Цвят на продукта: зелен, син, червен, жълт, бежов, сив

Размери на продукта: 10.5*5.5*4.3 см

Материал на продукта: PVA

Тегло на продукта: нето тегло (приблизително) 34 г брутното Тегло (приблизително) 36,5 г

Подходящи модели: общо предназначение

Характеристики:

1. Той е с висока водопоглощающей способност и лесни за поддръжка.

2. Мека и нежна на допир, удобни и гладка на докосване, гладка и нежна повърхност, не се и след продължителна употреба.

3. Той е траен и здрав, издържа на опън и разкъсване, една подробност е десет и могат да издържат на многократно използване.

4. Когато той не се използва, може да напълно да изсъхне преди да се втвърди, да се не умножават бактериите, и той бързо са омекотени след излагане на вода.

5. След изсушаване не остава и следа от памук и вода, и тя е здрава.

Подходящ за използване:

1. Измийте и почистете колата

Този продукт е подобрена с помощта на хай-тек технологии и съвременни технологии; той има силен водопоглощением и добър докосване.Повърхността е мека и нежна; след изсушаване няма да остане и следа от памук и вода.Здрав, това е бутиков хотел на автомобилната красота, подходящи за почистване на: на предното стъкло, на купето, седалки, арматурно табло и т.н., Ефектът е перфектен, няма никакви следи от воден, нито ворсинок, повреди боята на автомобила.

2. Почистване на мебели

Обикновено ние втрива мебели кърпи.Кърпи хвърли въси, остави водни следи, а кърпи груби, поради което лесно надраскване на повърхността на мебелите.Използвайте pva за почистване, просто избършете миналото веднъж, дезинфекция и отстраняване на прах е много силно, без използването на почистващи препарати, мебели могат да се избършете с чиста, не оставяйки следи от воден, и ефектът е премахване на власинките добър.Много лесно почистване, и може да се почиства с няколко леки движения в чиста вода.Това е незаменим продукт за битова хигиена и почистване.

3. Домакински почистване на стъкло

При почистване на стъкло или огледало в банята губчатыми блокове от pva няма да остане влакнести вещества.Той притежава висока способност за обеззараживанию и премахване на прах, както препарат не се изисква.

4. Тя може да се използва за почистване на кухненски прибори и уреди (например повърхностите на перални машини и хладилници).

Предпазни мерки:

1. При използване, моля, изплакнете този продукт е чиста вода в продължение на 10 секунди извадете хидратиращ крем и го оставете да изсъхне преди използване.

2. Този продукт комковатый, когато изсъхне, се кисне във вода преди да се използва, той ще се превърне в мека, изцедете я и използвайте.

3. За по-нататъшна употреба да се съхранява, след като изсъхне.

Уважаеми клиенти, добре дошли в нашия магазин.Ние гарантираме качеството на нашите продукти.ние сме готови да ви отговори възможно най-скоро.

  • Произход: Континентален Китай
  • Използването на: Кухня
  • Характеристика: Съхраняват
  • Материал: гъба