Безплатна доставка

Монтесори Дървени Геометрични Фигури Пъзел за Сортиране на Математически Тухли Начална Обучение Образователна Игра Детски Играчки за Деца за Деца

9.69лв. 6.79лв.

0
0 Коментари

Инв.: r123718

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Тагове: пъзел кая, гео пъзел, играчки монтесори 9, играчки монтесори поп, нео пъзел, играчки монтесори животни, 1 година монтесори играчки, играчки за риболов монтесори, пъзел от дърво, сетивни монтесори играчки.

Описание:

100% Нова.

Материал: дърво

Артикул: 941495 Размер: Дължина-дървени дъски * ширина 16,5 * 5,5 см., диаметър кръгла дъска на 2,5-5 см, дължина на дървени пръчки 7,5 см

Конвертиране на: 1 инч = 2,54 см, 1 см = 0,393 инча

Топъл съвет: Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т.н. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.

Измерете стоки на ръка, той може да се различават с 1 см, вашето разбиране ще бъде високо оценена.

За Плащане

1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

За изпращане

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Рекламации и Връщане на средства

1. Моля, свържете се с нас, ако не получите пратката в рамките на 30 работни дни, с изключение на почивните и празнични дни.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

2. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

Гаранция

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни стоки (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари предоставената гаранция 3 месеца.

2. Дефектните стоки трябва да бъдат твърди и да бъдат върнати в рамките на гаранционния период (и, по възможност, в оригиналната им опаковка).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да съобщите номера на вашата поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ СТОКИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.

За обратна връзка

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно Ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да напусне неутрални или отрицателни мнения, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

  • Препоръчителна възраст: 0-6м, 7-12м, 13-24м, 25-36м
  • Подарък Монтесори: Дървени Играчки Геометрични Форми
  • Предупреждение: никаква храна
  • Търговска марка: ЛАЙМАЛА
  • забавни играчки за деца: Пальчиковая Игра за Деца
  • Материал: Дърво
  • Номер на модела: Детски Играчки за Деца за Деца
  • Стил на пъзел: Обикновен
  • arge Забавни Дървени Играчки Танграм: Пъзели-Пъзел За Деца
  • Сортиране на Математически пъзели Монтесори: Образователна игра за предучилищно обучение
  • Цвят: Снимка
  • Цветни Дървени Пъзели с Кули: Обучение по Разработване на Дидактически Играчки За деца
  • Произход: Континентален Китай
  • Дървена Играчка-Пъзел Монтесори-Пъзел: Развитие Играчка
  • Пол: Унисекс