Безплатна доставка

Машина За Рязане на пяна електрически проводници 100-240V Машина За Рязане Регулируема Температура с плавя Вырезыванием Маска Машина За рязане на горещо

76.18лв. 72.37лв.

0
0 Коментари

Инв.: r12940

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Машини и Аксесоари

Тагове: мини пералня biberon, машина за почистване на килими mytee, мини-перална машина с тегло 25 кг, мини пералня истински, неопренови машина за рязане на лазер, машина за почистване на килими от желязо, електрическа чистящая четка faciql, памук машина за създател на бонбони миниый, машина за почистване на килими hover, четка за почистване на електрически tueno.

Параметри на продукта Име на продукта: Машина за рязане на ленти Модел: DLQD-1 (регулируема температура) Входно напрежение: 100-240 универсално изходно напрежение: по-долу е безопасно ниско напрежение под 36 На Мощност: 30 W Температура: регулируема температура 0-800 градуса Ефективна ширина на рязане: 12 см Височина на колоната е около 6 виж В два модела се използва нагревателен проводник 0,4 мм, а на други характеристики на дебелината на отоплителни проводници (да закупите 2 метра нагревателен проводник)

Използването на продукта:

Този тип машина за рязане може да намали търговската марка тъкан, еластична лента, лента, лента, пряка на слама, наклонена на слама, получават най-модерните ласточкиного на опашката, бърза скорост на рязане, получават най-чиста повърхност, автоматично да се свързва стопяване.

Когато продуктът разрезано, може произволно да се разположат в хоризонтална или вертикална посока.

Подходящата температура на рязане може да се регулира в зависимост от материала, безопасно, ефективно и энергосберегающе.

Източник на храна с контролирана температура може да работи непрекъснато в продължение на 8 часа.

Употреба:

1. Поставете щепсела на захранването, завъртете ключа за захранване (индикаторът на захранването, индикатор на е в работно състояние).

2. След това бавно настройте превключвателя на температурата на дясната страна на отоплителния кабели, нагревающегося или краснеющего пред стопяване и остър, в съответствие с дебелина плавящегося и режещ материал, за да се регулира температурата на съответната желаната температура на рязане.

Забележка:

1. Не докосвайте горещия сайт!

2. Не съхранявайте домашна работа на места, където децата лесно да влизат в контакт!

3. Не претоварвайте работа!

4. Моля, използвайте нагревателен проводник или нагревателен лист в рамките на определен диапазон от тази машина

5. Не работете в близост до запалими или експлозивни предмети!

6, преди всяка смяна, моля, завъртете копчето за регулиране на температурата на ниско ниво, за да удължи живота на машината!

7, всеки път преди да включите и выключением машина, моля, почистете остатъците на нагревательном проводника или нагревательном лист!

8. Моля, всеки път, когато завърши домашното си, изваждайте щепсела от контакта.

  • Произход: Континентален Китай
  • Тип: Странично оттичане
  • Номер на модела: DLQD-1
  • Сертифициране: Няма
  • Състояние: Ново