Безплатна доставка

Въже Метла Притежателя Форма на Закачалка Пералня Баня Здрав Въже-Часова Пряка доставка

6.96лв. 3.49лв.

0
0 Коментари

Инв.: r15348

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Титуляр Парцал във Формата На Пеперуда Фиксирана Часова рецепция и Безплатен Удар Здрава Четка Закачалка За Метли Кухня, Баня Рафтове За Съхранение на Директна доставка

Характеристики:

Уникален и надежден дизайн: държач за парцал с высокоэластичной тока и шестеренкой във формата на пеперуда за захващане на различни размери на почистващи инструменти или други предмети, за предотвратяване на паданията и изплъзване.

Многофункционален държач за парцал: подходящ за гладка или твърда стена, може да се монтира зад врата, вана, балкон, фирма, търговски център, училище и т.н.

Супер лесна инсталация: Аксесоари за инсталиране на притежателя на парцали в комплект, това е много лесно да се установи.

Спестяване на пространство: държач за въже може да задържи почистващи препарати или други неща на стената, не само може да спаси кабинет, кухня, къща, гараж по-организирани, но също така може да спестите място.

За помещения: Премахване на всички ваши метла, парцал, гребла, лопати, аксесоари за почистване и озеленяване с помощта на един организатор за инструменти.Нашата закачалка за метли са подходящи за кухня, гардероб, гараж.

Технически характеристики:

Материал: PP

Цвят: Бял/ Оранжев/ Син/ Зелен

Размер: Приблизително 9,5x4,5x9,5 см/3,74x1,77x3,74 инча

Пакетът включва:

1 Брой Кука

Забележка:

Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

  • Произход: Континентален Китай