Безплатна доставка

Офроуд високотехнологичен XingBao 07006 Строителна машина С Мек Покрив, Набор от Градивни елементи, Играчки за момчета, Забавни Коледни Подаръци

57.72лв. 43.29лв.

0
0 Коментари

Инв.: r181480

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Тагове: цифри синбао, колата xingbao, игри xingbao, въоръжен синбао, комплект xingbao, книга синбао, блок синбао, сладкиши синбао, резервоар синбао, пожарникар синбао.

Прочетете преди да поръчате

Моля, проверете размера, преди пускането на поръчката.Не изисквайте връщане на парите и не оставяйте ни отрицателната обратна връзка се дължи на грешен избор.

Продуктите съдържат малки частици, които не са предназначени за деца под 3 години, в случай на поглъщане или задушаване.Ние не носим отговорност за неправилното използване на този или други продукти под 3 години да играят с родителите си заедно.

Всички стоки в нашия магазин са изработени в Китай и изпратени от Китай, доставка до вашата страна чрез Rg-box.eu Stadand ще отнеме 15-35 дни, но в някои отдалечени страни може да бъде по-дълъг от празниците, митническо оформяне, натоварен сезон за пазаруване или ефективността на местната изпращане, моля, моля да изчакате получаването на пратката и не се отваря спор, преди изтичане на срока за доставка.Ако спешно се нуждаят от тях, моля, изберете DHL, EMS, FedEx express.Благодарим ви за разбирането.

Цветът на продуктите се определя от реален обект, измервания са при ръчно измерване, може да бъде грешка в 2-3 мм.

Ние изпращаме на всички стоки в добро състояние, малко криви, защото транспортът е ограничена, няма да се отрази на вашите стоки ако сте любител на пазаруване в Интернет, не е подходящ.

Когато получите пратката, моля, уверете се, че вашите стоки са пристигнали в добро състояние, а след това потвърдете задоволителна доставка.Ако сте доволни от покупката и нашите услуги, ние ще бъдем благодарни, ако ни дадете съвет е пет звезден и оставите положителен коментар за опита си от работата с нас.Вашата подкрепа ще ни помогне да продължим напред.Ние искрено се надяваме, че ще имаме по-голям шанс за сътрудничество в бъдеще.Ако имате някакви въпроси или изисквания, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашата цел е да реши всички проблеми колкото е възможно по-бързо!

Посочената по-горе информация само за това, за да ви осигури най-добрия опит на покупки, по всякакви въпроси или изисквания, моля свържете се с мен, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

  • Материал: Пластмаса
  • Пол: Унисекс
  • CE: Сертификат
  • Сертифициране: CE
  • Произход: Континентален Китай
  • Размер на блока: Малкият градивен елемент (Съвместим с Лего)
  • Номер на модела: 07006
  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Търговска марка: MEOA
  • парче: 492 бр.
  • Предупреждение: не е за деца под 3 години