Безплатна доставка

Дървена Отвертка Борда На Основни Умения За Игра В Бисер Гайка Винт Болтове Комплект Подаръци За Бебето Отвертка Дъска Играчка

79.81лв. 38.31лв.

0
0 Коментари

Инв.: r184963

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

1, Съвет за обучение и умения: Велик инженер на бъдещето!Дървена дъска за отвертки - това е уникална дъска за преподаване на основни умения, която позволява на децата да учат самостоятелно решаване на сложни задачи, насърчаване на рассказывание истории и чрез симулиране на ролеви игри.

2, Натурален материал: майната-надолу заплащане на водача е направен от екологично чист естествен дървен материал.Твърда отвертка помага на децата на възраст над 3 години за овладяване на практически житейски умения в използването на отвертки, правилно да държи ключ, се обучават на визуално-моторна координация и развитие на малък мотор.

3, Безопасни методи: вашето дете може спокойно да се практикува в извличане и повторно инсталиране на 8 различни вставных винтове, едновременно подобряване на тяхното разпознаване и сензорна активност.

4, Оборудвани с аксесоари: Такса също е снабден с две вложки една за поставяне на отвертка, друга за закрепване на болтове и една за отстраняване.Включени в комплекта отвертки, шестограмен ключ и гаечен ключ, много леки, а текстурирани дръжка осигурява здрав захват.

5, Допълнителни функции: В допълнение към обучението с помощта на игри, дъска за завинтване помага да развиват малък мотор, да учат форма на болтове и да се учат да ги използват правилно.

Заглавие: майната-надолу такса водача

Цвят: Цвят на дървото

Материал: дърво

Съдържание на опаковката:

1 х Комплект от играчките

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Произход: Континентален Китай