Безплатна доставка

8 БР., Набор от Еднакви Яйца, Разпознаване на Цветове, Сортировач За Игра на Яйца За Момчета и Момичета, Набор от Пъзели За Великден, Игра За Началото на Обучението

18.03лв. 12.44лв.

0
0 Коментари

Инв.: r185395

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Тагове: 12 яйца подходяща играчка, комплект златни яйца, дървени играчки съвпадат с цвета, подходящо яйце 12, играчки за мъже яйца, играчки за предучилищна възраст да съвпада, подходящ силикон електрод, играчки спичечный къща, играчка на яйца за деца, излюпването на играчката яйца.

Характеристики:

1. Добро качество: Нашите набор от подходящи яйца е изработен от безопасни за децата материали, така че вие не се притеснявате, че тя ще навреди на кожата на бебето.Лесно залепени или се отваря, отлични забавни играчки за деца.

Отличен модул за обучение подарък: Страхотна концепция за избор на цветове и остри предмети. 2. Чудесен подарък за момичета и момчета на детски празници, Великден, Коледа и други празнични събития.Те със сигурност ще харесат на вас, на децата.

3. Лесно се отваря и залепени: прикрутите тези играчки-яйца и ще видите различни цветове и стилове.Благодарение на гладкото ъгъл може лесно да се отвори или да се присъедините.Добре опаковани в поставка за яйца, удобно переноске и съхранение.

4. Играчки за разпознаване на форми: Тези играчки-яйца ще помогне на детето за подобряване на разпознаване на цветове, сметка и подвижността.Можете да прекарва време с децата си и ги научи различни форми и цветове. подходящи за момчета и момичета, 1, 2, 3 години.

Спецификация:

Име: Набор от подходящи яйца

Тегло: 300 грама

Цвят: Както е показано на фигура

Размер на опаковката: 25 см. * 10 см. * 7 см / 9,84 инча * 3,93 инча * 2,75 инча

Опаковъчен лист:

Съответния набор от яйца * 1 комплект / 8 бр.

Забележка:

1. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

2. Поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба в продукта има разлика в цвят, моля, разберете.

  • Препоръчителна възраст: 13-24м
  • Произход: Континентален Китай