Безплатна доставка

Забавни Играчки Angry Cat за Деца, Котешки Топки за Облекчаване на Стреса, Подаръци за Жени, Сжимающие, Сжимающие, които Правят Стрес Играчки

23.05лв. 11.52лв.

0
0 Коментари

Инв.: r186200

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Забавни плюшени котки: Тези меки играчки във формата на котка са подходящи за деца или възрастни и имат 4 ярки цветове.Играчки за котки - отлични тактилни играчки, ще е добре да прекарате време, давайки им различни интересни форми и едновременно намаляване на стреса.

Играчки за облекчаване на стреса: Тези красиви играчки за облекчаване на стреса може да се дръпне, участък, притискане, стискане и трясък, за да допринесе за успокаивающему концентрирате и релаксация, намаляване на тревожността и напрежението, както и да подкрепи хората с ADHD, или аутизъм.

Подаръци за облекчаване на стрес за жените: Играчки за облекчаване на стреса са идеални за жените, мъжете, децата, офиси, къщи, бензиностанции, класове специално образование, кабинети по физиотерапия, сензорна стая и пътувания.Тези играчки-неспокойни могат да се използват за подаръци за годишнина, подаръци за рожден ден, коледа, коледни подаръци, подаръци за Хелоуин, празник, парти.

Висококачествен материал: Нашите топки за облекчаване на стреса с котки, изработени от висококачествени TPR, нетоксичен, безвреден, без мирис и екологично чисти гумени материали.Те са предназначени за това, за да издържат на голям брой сдавливаний, защемлений, ерзаний и навяхвания. 100% безопасно за игра на децата.

  • Препоръчителна възраст: 7-12y, 12+y, 18+, 14+y
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: HGJYTOYS031A HGJYTOYS031A
  • Търговска марка: AVIS