Безплатна доставка

Касов Апарат Играчки за Игра за Деца на възраст Над 4 Години Интерактивни Детски Игри Монтесори Слот Играчки Смислени Игри P31B

16.31лв. 12.23лв.

0
0 Коментари

Инв.: r190642

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Тагове: игра комплект за детски касов апарат, учениците, момчета с торби за обяд, парични регистър хартия жълт цвят, детско сватбена рокля пр, касов апарат дървена играчка, търговия на дребно за продажба на касови апарати, касови документи, чантата за деца момичета фокс, дело на Джони кеш, детски разкроена панталони johnny cash.

Касов Апарат Играчки за Игра за Деца на възраст Над 4 Години Интерактивни Детски Игри Монтесори Слот Играчки Смислени Игри P31B

ООТДТИ

Особености: изцяло нов и качествен

Идва с различни аксесоари, като играчка "притворяйся пари", за да се осигури по-автентичен игрите за вашите малки касиери.Насърчава децата да изучават основите на математиката и основните парични умения.

Научете детето си на основни математически умения, като например сметка.Вашето дете ще се радвате на сгъване, коригирам, да се споделят и размножават.

когато децата се кликне върху бутона на скенера, ще чуете звук "ди-ди".Чекмеджето ще се отвори автоматично, когато бебето натисне бутона "open".

Вляво от касов апарат е ръчно касов апарат.Вдясно от касов апарат можете да отпечатате списък за пазаруване ръчно.

Дъска за практикуване на симулира реални задачи, така че децата ще усвоят практически умения по време на игра.

Спецификация: Материал: ABS

Размер: Приблизително 18,5x11,5x7,5 см/7,3x2,95x4,5 инча

Тип: A/B/C/D

Батерии: Захранва се от 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта)

Пакетът включва: 1 бр Мини-касов апарат

забележка: поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.

Моля, оставяйте една малка разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

  • Произход: Континентален Китай
  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Търговска марка: ООТДТИ