Безплатна доставка

Прибиращ Калъф За Ключове 5 бр. Калъф За Ключове От Кола С Изкуствена Кожа Кожен Калъф За Ключове От Колата Калъф за Преносим, Ръчно изработени От Изкуствена Кожа Ключодържател Защита

6.96лв. 4.81лв.

0
0 Коментари

Инв.: r191644

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Описание:

1. Калъф за автомобилни ключове защитава ключовете от износване и замърсявания и осигурява достатъчно омекотяване, за да се избегнат случайни натискания на бутони, които могат да доведат до случайно изключване на части на автомобила.

2. Чанта за ключове от кола е направена от висококачествен материал от изкуствена кожа, която е мека и удобна, устойчива на корозия, износостойкая, здрава и лесно повреждаемая, осигуряваща цялостна защита.

3. Този портативен разтегателен калъф за автомобилни ключове с капацитет от 5 до 8 ключа и идва с трайна метална връзка и въжета за задържане на ключове на място.

4. Калъф за ключове от колата идва с веригата за ключове, която можете да сложите в джоба, или виси на колана, за да предотврати загубата.Правилният размер позволява лесно да го носите със себе си, не се чувствам тромава.

5. Подходящ за повечето автомобилни ключове и обикновени ключове, които искате да защитите, нашата чанта за защита на ключове Motors, предназначени за лесно използване и съхранение, и е много практичен.

Спецификация:

Име на продукта: калъф за ключове от автомобил

Материал: PU

Стил: клубничка, малко момиченце, прасе, куче, заек

Размер на продукта: 11x7x1 см/4.33x2.76x0.39in

Тегло на продукта: 110 грама

Списък на продуктите:

комплекти ключове * 5

Бележки:

1. Цветът на продукта може да се различават леко от снимките, поради различно осветление и на настройките на дисплея.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Защита на ключа на автомобила】 Предотвратяване на неочаквано стартиране на някои функции на автомобила, ключодържател защитава ключовете от scuffs и мръсотия, осигуряване на достатъчен буфер, за да се избегне случайно натискане на бутона.

2. 【Материал е с добро качество】 Кола за ключове е изработен от висококачествен материал от изкуствена кожа, който е устойчив на корозия и износване, мек, удобен и здрав, това е лесно да боли.

3. 【Софтуер голям капацитет】 Преносим разтегателен калъф за ключове от автомобил, оборудван с издръжливи метални халки и въжета, с капацитет от 5 до 8 ключа сверхбольшой капацитет и надеждно се закрепя за ключа си, не пада.

4. 【Лесно губят】 Калъф-ключодържател предотвратява загубата, който е поставен в джоб или вешается на колан и позволява да носите със себе си, не се чувствам тромава.

5. 【Творчески разтегателен】 Калъф за ключове от колата е много практичен за лесна употреба и съхранение, тъй като е снабден с творчески прибира дизайн и е подходящ за повечето автомобилни ключове и обикновени ключове, които искате да защитите.

  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Плат