Безплатна доставка

JINYUSHI за Q2687/Q2687G 2G 100% чисто нов и оригинален GSM GPRS LGA модул на склад Безплатна доставка може да направи отстъпка от цените на едро на брой

62.29лв.

0
0 Коментари

Инв.: r21087

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Компютърни и Офис

Тагове: пишете sms виж, стар брой на маски, броя обувки, тънки часовници sms, броя ръкавици, за да гледате sms на децата, брой отглеждане, брой опаковки 4, брой на светодиодите 4, gps n96 sms.

Добре дошли в нашият магазин --- Big'K GPS / GSM МОДУЛ PROFESSIONAL КО ООД

Q2687 - най-малкият безжичен програмируем процесор на пазара.Операционна система Open AT, работеща на основата на ARM9, предоставя за прилагане скорост, надвишаваща 16MIPS (с помощта на VariSpeed).Q2686 е снабден с до 44 GPIO, което е особено подходящ за изискванията към броя връзки на приложението. - С помощта на процесор ARM 946E-S core, 32 бита, 104 Mhz, 30 Mbit / s. 32 MB флаш памет 16 MB ram памет - quadband телефони (GSM 850/900/1800/1900 Mhz), GPRS клас 10. - Това може да стане чрез платформа за вградени приложения Open AT.Използването на Open версия 4.0 на операционната система OS6.60, скомпилированная с използване на среда Eclipse. - Два аналогово-цифров преобразувател, USB 2.0, 1 паралелен порт, два серийни порта RS232, 44 пристанище o общо предназначение (25 работно напрежение 2,8 В, 19 работно напрежение 1,8 v). - Q2687 ниска консумация на енергия, работна температура от -40 °C- + 85 °C - Вградена стека от протоколи TCP / IP, отговаря на екологичните стандарти RoHS. - 100-пинов система конектор, захранващ интерфейс клавиатура 5x5. - Позволяват версия на GSM и CDMA взаимозаменяеми и подкрепят разработването на нови технологии, включително EDGE (електронно оборудване за събиране на данни, електронно оборудване за събиране на данни) и 3G.

Начин на плащане: Ние можем да се вземат всички плащания чрез Набирателни

1. Ние сме в състояние да извършва доставка по целия свят.Стоки ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще потвърдим плащането.

2. Моля, да ми кажете вашия настоящ адрес, след заплащане в рамките на 1-2 дни; в противен случай ние ще изпратим на вашия продукт въз основа на вашия адрес, набирателна, така че се уверете, че той е правилния.

3. Преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдим предпочитания от вас начин на доставка.Обикновено за доставка въздушна поща отнема 7-30 работни дни, а експресна-куриер, като DHL, UPS, FedEx, и EMS TNT и така нататък, отнема 3-10 работни дни.

4. Понякога това може да отнеме повече време, поради лошо време, което е загуба на време за митническо оформяне.Така че, моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме.Ако не получи стоките в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас и тогава аз ще ви помогна да го следите

.

1. Моля, потвърдете получаване на стоката, след като сте ги получили.

2. Ако имате някакви въпроси относно получените от вас продукти, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема и да ви направи доволни.

3. Моля, моля, не забравяйте да ни оставят положителен отзив за 5 звезди.

  • Тип безжичен модем: край
  • опаковка: ДА
  • Статут на продукти: СЪСТАВ
  • Тип: Безжична връзка
  • Търговска марка: ДЖИНЬЮСИ
  • Стил: Вътрешен
  • Номер на модела: Q2687G