Безплатна доставка

Жичен Мишката Детска Мишката LED 6400 Dpi USB Компютърна Мишка Геймър RGB Мишката Mause С Подсветка Кабел PC Лаптоп Мишка

147.75лв. 96.05лв.

0
0 Коментари

Инв.: r21486

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Компютърни и Офис

Забележка:

Опаковката е разделена на коробчатую опаковка и опаковка без кутия.Независимо от начина на опаковане, всички ще бъдат опаковани и изпратени. опаковка без кутия поместит всичко във вакуум пакет, плътно упакует и за да ви изпрати в добро състояние.

Опаковка:

1 * Мишка

Гаранция за качество:

1. 100% гаранция за оригинален продукт, ако има фалшив продукт, компенсация на 10 пъти повече!

2. Ако имате някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни за безплатно връщане.

За изпращане

1. Когато продавачът изпраща на моята поръчка?

Като правило, повечето от тях ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни след потвърждаване на плащането в Rg-box.eu.Ако някои популярни продукти временно липсват на склад, ние ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да обсъдим удължаване на времето за обработка или замяна за други стоки или други решения.

На купувача:

Когато получите пратката, моля, потвърдете и проверете пълнотата на пратката.

1. Ако той е непокътнат, моля натиснете бутона "Потвърждаване на получаването" и да ни 5 звезди, ние имаме нужда от вашата похвала и подкрепа.

2. Ако има някакви проблеми с продукта, моля, незабавно се свържете с наш персонал за обслужване на клиенти, ние ще ви служи от сърце, да отговорим на вашите съмнения и да ви предложим ефективно решение.Ние искрено се погрижат всеки един клиент и ви желаем приятно пазаруване!

Следпродажбено обслужване

Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането.Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувача по приятелски начин по следните начини:

1. Ако това е проблем за качество, купувачът може да се свържете с мен директно, аз ще ви дам отговор в рамките на 12 часа

2. Изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност.

За руския клиент:

Според политиката Поща на Русия, получателят трябва да оставите вашето пълно име на нормалната доставка, благодаря за разбирането!

За клиенти от Бразилия:

Моля, посочете CPF на получателя на поръчката в настоящото съобщение за поръчка, когато правите поръчка, изпратено от Бразилия, защото транспортната фирма се изисква CPF за организиране на изпращане.Благодаря ви за вашето разбиране и сътрудничество.

  • Вид на интерфейса: USB
  • Брой бутони: 6
  • Dpi: 6400
  • Ориентация ръце: Двете ръце
  • Произход: Континентален Китай
  • опаковка: ДА
  • Сертифициране: ce, Точка, Образование и култура", EPA, FCC, ДПП, ROHS, ТГА, УЛ., КС, псэ, УИИИ
  • Тип: КАБЕЛЕН
  • Търговска марка: cmaos
  • Тегло бруто: 130 г