Безплатна доставка

Коледна Кутия За Салфетки Капак Кутия За Салфетки, Декорация На Работния Плот Атмосфера Оформление Бокс Офис Тоалетна Кутия За Салфетки, Декорация Калъф Кутия

18.26лв. 14.79лв.

0
0 Коментари

Инв.: r2163

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Тагове: Кутия за салфетки, държач за кърпички, коледна капак кутии за салфетки, подвижния хартия, Украса тоалетна.

【РАЗРАБОТЕНО ЗА ВАС】 Проста на вид плат незабавно става много напреднал, е подходяща за коледна украса.

【Качеството и размера на】: Размер коледа кутия за салфетки е 10 см. * 16 см. * 10 виж Червена кутия за салфетки и зелена кутия за салфетки са с еднакъв размер.Нашите правоъгълни кутии за кърпички са произведени от висококачествени материи, които са приятни на допир, лесно се мият, не изчезват и не оставя петна, а също така се използват с увереност

【Широко приложение】 Него можете да украсите в хола, кухнята, банята, офиса, маса и на други места, добавяне на дома сянката на цветове и детайли, което прави предстоящата Коледа още по-вълнуващо.

【Прекрасната украса】 Не подценявайте капака на коледа кутии за салфетки, може да не са само украса на дома, но и да вземете със себе си на разходка или да сложите в машината и като украса.Като подарък може да дари на близки и приятели, за да споделим с тях радостта.

【100% Качество на】Ако имате някакви въпроси в процеса на покупката, можете да се консултирате с нас по всяко време ~ Ние ще ви служи с цялото си сърце, че вашето пълно удовлетворение е нашата движеща сила!

  • Применимая Плат: Свалящ плат
  • Материал: Нетъкан текстил
  • Търговска марка: УНИКАЛЕН ЗА ВАС
  • Тип: Калъф за салфетки
  • Начин на полагане: Типа на седалки
  • Стил: Модерен стил
  • Произход: Континентален Китай