Безплатна доставка

45 см мултифункционална нескользящая, не оставяйки следи, ABS флокированная закачалка за дрехи, закачалка за панталони, закачалка за вратовръзки, закачалка за съхранение в гардероба си.

45.37лв. 34.93лв.

0
0 Коментари

Инв.: r240575

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Характеристики:

1. В този продукт се използват висококачествени хромирани куки, които може да се върти на 360 °, висококачествен кадифе, без избелване, висока якост, светопропускающий екологично чист базов материал, висококачествено кадифе.

2. Подплънки, които не могат да си подредят нещата, широчина на раменете е разумна, това не се деформират дрехи и не ще се вдигне чантата през рамо.

3. Не се плъзга и не оставя следи, коприна прашка да не се плъзга

4. Ултра тънък и компактен, не заема място в гардероба.

5. Силна носеща способност, добра издръжливост, е трудно да се прекъсне

Тази тема

Добавете блясък към вашия гардероб: кука цвят розово злато краси тази елегантна закачалка за дрехи, покрити с плюшени кадифена повърхност, като добавя малко блясък към вашия гардероб, като същевременно запазят дрехите си в перфектна форма

Компактен дизайн: напълнете гардероба си до ръба с помощта на тези компактни закачалки за костюми; за тези, които обичат да пазаруват, тези тънки закачалки с дебелина 0,2 инча ще ви позволи да увеличите персонала на гардероба

Нескользящая кадифе повърхност не позволява на дрехите да падне на земята, натрупват и мяться; деколтета са идеални за закачане на рокли, кофточек и много други.

Тънък профил, огромна мощност: Въпреки факта, че тези закачалки от здрав ABS-пластмаса доста тънки, те са достатъчно мощни, за да побере до 11 кг всяка; оставете ги на тежки пуловери и зимни палта - те ще се справят с това

Спецификация

Заглавие: Флокированная закачалка

Цвят: розов куката от розово злато

Размер: 44.5*23*0.6 СМ

Тегло: около 75 гр.

Напомняне: благодарение На специален процес се трупат на повърхността флокированной закачалки се образува малка купчина, че е нормално явление, а не проблем за качеството на продукта.Преди употреба се навлажнява с чиста вода или продуйте въздух, за ефективно премахване на въси с повърхността.

  • Материал: ABS, ABS + флокирование
  • Количество в опаковка: 10шт .
  • Тип: закачалка за палта, Закачалка за панталони, Закачалка за Вратовръзки
  • Произход: Континентален Китай