Безплатна доставка

Стойка За кран За Кухненски Мивки, Завъртане, От Полипропилен и Желязо, Притежателят на Гъба За Кухненски Мивки, Органайзер За Мивки, Окачен Кран, Рафтове За

18.72лв. 11.79лв.

0
0 Коментари

Инв.: r245088

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Описание:

Титуляр гъба, за да се включи отлично за поддържане на чистота и сухота в кухненската мивка, той е лесен за инсталиране и почистване.

1. Устройство за гъби, почистващи препарати, препарати за съдове и прибори.

2. Спестяване на пространство.

3. Удобно да теглите, без да остави следи.

4. Класически и стилен.

5. Конструкция с отворени и долната изтичане позволява на водата бързо се сливат.

Свойства:

Име на продукта: Титуляр Гъба за Кухненско кран

Материал на продукта: Желязо + PP

Тегло на продукта: около 225 г

Размер на продукта: около 25*11*10 см (9.84*4.33*3.94 инч)

Опаковъчен лист:

1 * Притежателя на стелажи за чешмата

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Универсална поставка за гъба, за да се включи: Държач за гъба за кухненско кран, осигуряваща чистота и ред гъба с отворена конструкция с изтичане на дъното, което позволява бързо да се налива водата, като се гарантира, че вашата прибори не попадах в мръсна вода в басейна.

2. Различни възможности за използване: Държач за гъба за мивки чудесно за съхранение на вещи от първа необходимост или плодове, за да се бързо да ги изсъхне, може да се монтира в кухнята, в банята и във влажна среда, като неочаквано удобство в живота ви.

3. Полезни инструменти: Класически, стилен и лесен за демонтаж на притежателя гъба за кухненско на крана се върти и може да се движи нагоре и надолу, което позволява на вашите кухненски принадлежностям да стоят настрана от мръсната вода в мивката.

4. Спестяване на пространство: Държач за кухненски гъби отлично подходящ за настаняване на гъби, почистващи препарати, препарати за съдове и прибори, лесно се инсталира на чешмата, което е идеално за пестене на място.

5. Лесна инсталация: удобно да теглите, без да оставят следи или лепкави остатъци, държач за багажник за кран е подходящ за поддържане на чистота и сухота в кухненската мивка, лесен за инсталиране, облечете се в ключалката на тръбата и инсталирайте порести скоба на кран, а след това затегнете резба капак.

  • Произход: Континентален Китай