Безплатна доставка

20PCS богат на функции Преносим Пътна Сгъваема Закачалка За Дрехи Преносима Магическа Пластмасова Закачалка За Дрехи, Закачалка За Дрехи

77.52лв. 41.86лв.

0
0 Коментари

Инв.: r248066

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Сгъваема закачалка е направена от висококачествен материал, който лесно се сгъва и се отваря.Здрава конструкция с дебела дръжка, висока носеща способност, не е лесно да се прекъсне.

Устойчива на плъзгане конструкция държи дрехите си на мястото, не спадая и не провисая за защита на деликатна дрехи.Куката ще ви помогне да се сложи в ред вашата рокля, панталони, палта, костюми и да направи така, че вашият гардероб изглеждаше леко.

Сгъваема закачалка лека, но здрава.Всяка кука с две скоби, малък и удобен за носене, независимо дали е пътуване, туризъм, къмпинг или домашно използване.

Закачалка за дрехи може да сложи в малкият джоб пътна чанта и багажник.Тънък, компактен размер помага за спестяване на място.

цвят: 5 розово + 5 бежово + 5 зелени + 5 сини

Материал: PP

размер: 13,5 х 7.3 см

Съдържание на опаковката:

20 x Сгъваема закачалка

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай