Безплатна доставка

1 бр. Чиста Емулация на Копринено Сатенена Калъфка за възглавница С Една Калъфка Многоцветен 5

7.59лв. 7.21лв.

0
0 Коментари

Инв.: r25453

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Спално бельо

Тагове: прасковени копринени калъфки за възглавници, коприна масажна възглавница, копринени калъфки за възглавници с чертеж, копринени възглавници лиссо, красива коприна възглавница, твърда възглавница коприна, непальская копринени възглавници, флокированная копринени възглавници, бежовата копринени възглавници.

Описание:

Име на продукта: Калъф за възглавници\\\\\\\\\\\\\\\\ Калъфка за възглавница.

Марка: Чисто Нова.

Стил: Прост.

Материал: Эмуляционный коприна

Технически характеристики: 48*74 см (около 18,5*29 инча).

Забележка: Без оглед на възглавници.

Цвят:

Оранжево, черно, Розово цвете-бяло, снежно-син, зелен, плодов, тъмно синьо, розово-червено, аква синьо, озерно-синьо, бяло, кафяво, светло кафяво, розово, сребристо, модели на божури, модели зебри, Розово цвете-червено, лилаво.

Предимства на коприна:

Коприната се нарича "Кралица на влакна", с уникалния си чар за хора от всички възрасти.Коприна, се отнася до белковым влакна, фиброин от коприна, съдържа 18 вида аминокиселини, полезни за човешкия организъм, може да ви помогне да поддържате метаболизма на липидната мембрана на повърхността на кожата, той може да поддържа кожата влажна и гладка.

Най-добрите естествени влакна.Дали това е Груба коприна или филц, това е светът на.\\\\\\\\\\\\\\\' най-добрите естествени влакна.Тя отговаря на естетическите изисквания: красив, елегантен, гладък, нежен, понякога зряло, понякога детски, коприна спално бельо струва да има и на младите жени, и възрастните, и децата.Това ви дава не само визуална наслада, но и абсолютен комфорт. понякога това е по-скоро произведение на изкуството, тъй като благодарение на коприна цялата домашна обстановка значително ще се подобри.

Анти-стареене грижа за кожата. 100% висококачествени копринени тъкани, 18 вида аминокиселини и екстракт от протеин от коприна, съдържащи се в дългосрочни хранителни добавки за кожа, правят кожата по-влажна, гладка и еластична, и има здравословен блясък.

Антибактериално средство срещу кърлежи, зелено и полезно.Коприната е известен като "втора човешка кожа", потиска бактериална, противоклещевой и грибковый ефект.Това е евангелието чувствителна кожа, подходящ за ползване от хора с всякакъв тип кожа.След използване на коприна, очевидно е, обнаружившего той малко зачервяване, пъпки постепенно отстъпи, а след това изчезна.Изпиране на копринените чаршафи, особено за родителите, които обичат да спят голышом.Това е и разполага със СПА-салон за красота за тялото!

"Фактор сън Шу". Коприна, издаден без изричното специален аромат, може ефективно да се подобри симптомите на безсъние, облекчаване на умора от работа, да спи, докато той не се събуди и не ще се превърне в енергичен.

Пратката включва:

1 * Калъфка.

НЯМА търговци на кутията.Надеждно опаковани в пузырчатый пакет.

Всички стоки ще бъдат изпратени в рамките на 2 работни дни, след потвърждаване на плащане.

Забележка: Самолетни заминаване Поща на Китай/mailto принадлежи само на световната пощенска система, която е много по-бавно, отколкото специална доставка.Стоки обикновено пристигат в рамките на 7-25 работни дни по целия свят.И време на пристигане и зависи от някои фактори, както и от различни области.Обща таблица на времето за пристигане е предоставена по-долу за вашия изход:

Преди пускането на поръчката, моля, проверете цената и други подробности от продавача.

Моля, уверете се, че сте прочели всичко, описание и се съгласиха на сделка, преди да купите.

Ако стоката е с дефект при получаване или не сте доволни, моля, върнете го в продължение на 14 дни за подмяна или връщане на парите.Но предмети трябва да бъдат върнати в заводское състояние.Моля, свържете се с нас предварително и проверете обратен адрес, преди да върнете стоката.

  • Брой платове: 30
  • Клас: Клас А
  • Номер на модела: 75280
  • Брой нишки: 100TC
  • Характеристика: Нетоксичен, Екологично чист
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип дизайн: Твърд
  • Секси провокативна: No
  • Стил: Обикновена
  • Използването на: Начало, Хотел
  • Непристойная снимка: No
  • Техника: Тъкани
  • Модел: Обикновен Боядисани
  • Тип: Калъфка
  • CN: Zhejiang
  • Материал: 100% Polyester