Безплатна доставка

200X Прозрачни гумени Крачета, Лепило Бамперные Накладки, Самозалепващи Брони, Звукопоглъщащ Буферни Накладки за Крилото на гардероба, 8X2,5 мм

12.50лв. 9.37лв.

0
0 Коментари

Инв.: r255615

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

200X прозрачни гумени крачета, лепило подплата стикери, самозалепващи брони, звукопоглъщащ буферни накладки за крилото на гардероба, каучук 8X2,5 мм Материал: тези самозалепващи брони са направени от гума, с изолация не остава и следа, пускайте ги на най-различни повърхности, като например стъкло, керамика, пластмаса, метал и т.н.

Амортизация и затихване: предотвратява увреждането на твърда повърхност, поставя звук шкафове, шкафове и плъзгащи се врати, намалява шума от хлопанья, чука и затваряне.

Защита на повърхности: залепете върху дъното на вазата, клавиатура, маса, столове, чаши, рамки за снимки и мебели, защитава повърхността от триене и надраскване.

Цвят: Прозрачен

Материал: Гума

Тегло: прибл. 40 г

Размер: накладки броня 8 * 2,5 мм; размер общо на листа 8.2*8.4*0.3 виж

Количество: 200 броя бамперных накладки в 2 листа (всеки лист по 100 броя)

Не остана никаква следа от:

Когато сте готови да броните, моля, уверете се, че повърхността, която ще се прилага, са чисти и сухи, след което можете да се придържа към повърхността на обекта.При допир не остават следи, пускайте ги на най-различни повърхности, като например стъкло, керамика, пластмаса, метал и т.н.

Широко приложение:

Това може да помогне за предотвратяване на драскотини и удари в твърда повърхност.Дополните своите амортисьори soft close за допълнителна подплънка.

Лесно е залепен с бюра, маси, парапета, шкафове или други мебели, която се нуждае от омекотяване.

Забележка:

Не докосвайте до него и не отстранявайте незабавно, докато той не приклеится плътно.

Малки детайли, моля, пазете ги далеч от деца.

Съдържание на опаковката:

200x Самозалепващи Буферни Лигавицата на Крилото на гардероба

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Материал: КАТО ШВОН
  • Произход: Континентален Китай