Безплатна доставка

Четки За Зъбни Протези Четка За Четка За Зъби За Грижи За Зъбите На Въздушната Лични Мини Домакински Почистващи Средства Двойна Твърд Функционален Хонорар

16.48лв. 8.41лв.

0
0 Коментари

Инв.: r27475

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Красота и здраве

Описание

Тази протеза е изработен от екологично чисти материали, двупосочен мини четка за безопасно и богат на функции чистящая четка е подходяща за частично и половин протезиране.Четина преносим четки за зъбни протези, умерено твърда, безопасна и удобна дръжка за домашно мини четки ергономични, а портативна мини четка удобен за ежедневна употреба.

Характеристики

-Цвят: Син, Червен, Оранжев, Зелен

-Материал: Пластмаса

-Размер: 7.50X3.50X2.50 см/2.95X1.38X0.98in

-Тези двустранни четки за зъбни протези са изработени в много строг процес, като се обръща специално внимание на качеството на продукта, така че клиентите могат да ги ползват с доверие.

-Тези многофункционални почистващи четки лесно се деформират и са изработени от надеждни материали, които не така лесно се износват и могат да ви служи известно време.

-Удобен за носене, тези творчески четка не ще ви се налага по време на транспортирането по всяко време и на всяко място, те са лесни за разбиране.

-Внимателно полиран гладка повърхност, за да се избегне грубост, така че не е нужно да се притеснявате за това, че тези домашни мини-четки навредят на кожата ви.

-Тези нашите преносими четки - един от идеалните варианти за почистване на зъбни протези. Да им е много удобно и забавно.

4 х Четки

  • Брой парчета: Комбо
  • Произход: Континентален Китай