Безплатна доставка

Набор от MT4 FMB22 M16 + 400R правоъгълна лента Фрезер 50 мм, 22 4 Тона + 10 бр. видий плоча APMT1604 За Смилане инструмент

135.75лв.

0
0 Коментари

Инв.: r28307

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Машини и Аксесоари

Тагове: грижа за лицето зимни мъже, втулка mt4 mt2, apmt1604 сандвик, фрезови машини, торцевая машина фрези 63 мм, границата с20 fmb22, вмъкване на fmb22 10 мм, fresa nvidia, инструмент mt3 fmb22 m12, диск 400r.

Спецификация:

Джолан MT4-FMB22 M16

Нов MT4-FMB22 с муфа мелачка 400R 50 мм, използвана за рязане на плочи, с бествердой плоча, използвана за стоманени материали.Описание: Диаметър: 50 мм (2 ") на Помещение включва: 1 бр. джолан MT4-FMB22 M16 1 бр. торцевая fresa 400R 50 мм, 1 бр. гаечен ключ-T15 10 бр. Вложки APMT1604 Кратко представяне на компанията: (XINYAO) Co., Ltd.is професионален дизайн на инструмента с ЦПУ, изследвания и развитие, производство, иновативно развитие на spirit, продажба на аксесоари за печати, аксесоари за металорежещи машини, прецизни шлифовъчни инструменти, патрони, притежателите на инструменти, ножове, инструменти за машини с ЦПУ и е основана през 2008 година. най-доброто обслужване на клиентите, желание да се превърне XINYAO в популярна и разпознаваема марка на пазара, компанията XINYAO, отлично качество, репутация на първо място, компанията определя за производствена, търговска и сервизна политика и се стреми да създаде висококачествени инструменти.Продукти XINYAO Co., Ltd. продава се в цял свят, е получил признание и подкрепа на голям брой купувачи по целия свят, има добра репутация в различни региони.Позволете XINYAO Limited стане най-надежден партньор Послепродажная гаранция: 1: Професионален екип следпродажбено обслужване XINYAO, бързо и ефективно решение на всички възможни проблеми, онлайн, за да реши всички проблеми сервизно обслужване за вас. 2. Компанията е отговорна за загуба на стоките в процеса на транспортиране.Моля, бъдете сигурни, че можете да ги закупите. 3: Моля, отворете продукт проверка на опаковки при подписване и получаване на стоки, потвърдете, че стоката не е повредена преди подписването му и получаването.Ако откриете, че продуктът е повреден, моля, направете снимка на повредени стоки и номер за проследяване, след това подпишете и ще получите стоката, при първото обръщение се свържете с центъра за обслужване на клиенти на дружеството и представете убедителни доказателства, за да се върнете.

  • Произход: Континентален Китай
  • Прилагане: Струг инструмент
  • Номер на модела: MT4 FMB22
  • Сертифициране: CE