Безплатна доставка

2023 Китайската Нова Година Талисман Плюшено Зайче Кукла от Меки Животни Заек Играчки За Украса на Дома Детски Подаръци G5J2

13.32лв. 7.73лв.

0
0 Коментари

Инв.: r3096

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Меки играчки и Плюшени

Описание:

Име на продукта: талисман на Годината Заек

Цвят, както е показано на фигура

Материал: полипропилен памук + детски руно

Размер: 10 см/3,93 инча 20 см/7,87 инча

Плюшен играчка кукла с анимационни заек е от традиционните елементи на китайската Нова година, мило изражение на лицето, светли очи, изглежда много сладък и щастливо и да оправдае вашите очаквания по отношение на меки играчки

Можете да сложите една кукла-заек вкъщи, на дивана, на всяко място в колата.

Кукли за домашни животни, са подходящи за декорация на дома, офиса, баня, тоалетна, търговски център и Нова година в китайските градове.Те са добър избор за украса на дивана, леглото и масата.

Може да се използва за празнични подаръци, коледни подаръци, благословляющих подаръци, колекции и запомнящи се подаръци.

Бележки:

1. Както всички знаем, от различни компютри показват различни цветове, и действителният цвят може да се различава от по-долу на фигурата.

2. Ако ви е трудно да изберете размера, можете да се свържете с мен по всяко време, и ние ще ви дадем няколко предложения, но само за сведение.

3. Ние можем да приема поръчки за смесени продукти, цветове и размери.

Продукти включват:

1 бр кукла

Благодаря за вашето внимание, ако вие искате да купите повече, отколкото са изброени, моля свържете се с нас.ние сме готови да ви отговори възможно най-скоро.

  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Сертифициране: CE
  • Попълване на: Полипропилен Памук
  • Материал: Плюшено мече
  • Произход: Континентален Китай
  • Тема: Герой телевизия и кино