Безплатна доставка

100% Pure Колинская Акрилна Четка за Нокти, Розово Злато Дръжка Колинский Sable Дръжка за UV Гел за Нокти Живопис, Дърворезба Инструмент за Дизайн на Ноктите

42.24лв. 25.34лв.

0
0 Коментари

Инв.: r31554

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Красота и здраве

Спецификация:

Име на продукта: 100% Чиста Акрилна четка за нокти Kolinsky Sable

Материал на косата: 100% Косата Колински

Материал на дръжката: Метал

Опаковка: 1 брой в найлонова торбичка

Характеристика:

1. 100% чисто нов и високо качество.

2. Четки, изработени от 100% чист косъма Колински, широко известни като най-добрите от наличните, като предлага впечатляващи резултати при създаването на изкуствени нокти.

3. Професионална четка за гел за изграждане на поли е с различни размери (№ 2,4,6,8,10,12,14,16,18).Разнообразие от размери е идеален за дизайн на ноктите.

4. Четката се предлага с метална релефна, което ще надеждно улавя корпус дръжка и връх на писалка, като четка здрави и дълготрайни. ярък цвят, уникален и модерен.

5. Лесен за почистване.След използване на акрилна кисточек за ноктите за нанасяне на блясък, гел можете да използвате алкохол или ацетон, за да приказно почистване на четината, без много усилия.

6. Идеален подарък.Четка за рисуване на ноктите здрав за ежедневна употреба, отличен за професионалните салони така и за домашна дизайн ноктите със собствените си ръце, е подходящ за специалисти по ноктите и ученици.Това също е идеалният подарък за свети Валентин".

Пакетът включва:

1 бр. на 100% Колинский Sable Акрилна Пискюл За Нокти

  • Произход: Континентален Китай
  • Тип елемент: Четка за нокти
  • Номер на модела: G-B392
  • Брой парчета: Една единица за измерване на