Безплатна доставка

Преливащи се цветове Моливи, Штабелируемые Пастели, Творчески Оптимистичните Цветни Моливи За Деца, 12-Цветни Моливи, Аксесоари За Деца, Юноши и Студенти

14.61лв. 5.84лв.

0
0 Коментари

Инв.: r3167

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Характеристики:

1. Stacking Crayon Молив има 5 бр. моливи, които се състоят от 12 бр. малки разноцветни моливи.Това е добър вариант за децата, да разпознават цветовете и вземете различни цветове, така, както им харесва.

2. Разработен с отделения за карти, Rainbow Party Favourites Crayon може да бъде свободно штабелировать и се използва от различни цветни моливи, за вдъхновение на детското въображение и творчество.

3. Нанесени фин восък, пастели за партита за деца, няма мирис, колоритен, и му е трудно да се съборят, така че можете да се отпуснете в употреба и поддържа стабилност в живота.

4. Креативен подарък за деца, юноши, младежи, ученици, момичетата от родители, учители, чичо и съседи.

5. Широко се използва като подарък за Коледа, рожден ден и училищната награда за добри момчета и момичета, креативни младежи, вашите скъпи дъщери и синове, и някой, когото обичате.Това е чудесен образователен инструмент за деца, които играят на детски играчки в живота.

Технически характеристики:

Име на продукта: Штабелируемые цветни моливи за деца

Материал: ABS

Качество: 5 бр./10 бр.

Единична тегло: около 17 грама

Размери: обща дължина около 25 см и Малка икономия от 1,9 виж

Опаковъчен лист:

12-цветни Штабелируемые Моливи за Деца * 5 бр.

или

12-цветни Штабелируемые Моливи за Деца * 10шт

Бележки:

1. Поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Различни цветове】: Преливащи се цветове моливи Штабелируемые моливи се състои от 12 малки моливи с различни цветове.Цветовете могат да бъдат променени деца, и те са по-добре разпознават им в живота.

2. 【Креативен дизайн на слота】: Штабелируемые моливи за моливи за деца имат слот за карти, да се сгъва и може да се комбинира с други моливи в съответствие с детската креативност и въображение.

3. 【Материал, защитен от унищожение】: Цветни моливи Rainbow Stacking запазват ярък цвят, и е трудно да се съборят, защото те са направени от фин восък.В резултат на това се получава здрав и е без мирис, което го прави подходящ за използване от деца.

4. 【Подарък за деца】: Благодарение на отличительному дизайн и разнообразие от цветове, штабелируемые преливащи пастели ще станат най-добрият подарък за деца.Можете да дадете на този детски подарък на младежи, на деца, ученици и момичета, за да насърчи интереса им към рисуване.

5. 【Широк спектър от приложения】: Молив Stacking Crayon широко се използва за Коледа, рожден Ден е и Ден за защита на децата и може да бъде изпратен като училищна подарък.Това е чудесен образователен инструмент и най-популярната детска играчка в живота.

  • Материал: Пластмаса
  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Произход: Континентален Китай