Безплатна доставка

Джобни Прегръдка Мини Плюшени Ръчно Изработени Иновативни Комплектни Картофен Кукли Джобни Положителни Енергийни Картофен Прегръдки За Деца Семейна Чанта Goodie

19.50лв. 8.19лв.

0
0 Коментари

Инв.: r345625

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Начало декор

Положителен Картофи Начало Декор Украшение, Вдъхновен От Плетене На Играчки

Описание: 1. Мек плюшен кукла, бродирани със сладка усмивка.

2. Подходящ за подаръци за рожден ден, подаръци за коледа, великден подаръци и така нататък.

3. Напълно безопасен и лесен за отглеждане.

Технически характеристики:

Размер: 10 * 8 * 6 см/3.94 * 3.15 * 2.36 инча

Тегло: 128 грама

Материал: плюш

Опаковъчен лист:

1 * кукла

Вижте по-подробна информация за продукта

1. [Стоки са с високо качество], Произведени от висококачествен плюшено материал, малки играчки са безопасни, безвредни за околната среда и по-мека, се характеризира с голяма здравина за продължителна употреба.

2. [Уникален дизайн картофи] Малки играчки за деца, които са украсени с мини-пощенска картичка с надпис положителни думи, сладки и иновативни, изпълнени под формата на картофено кукли.

3. [Изящна изработка] Награди за детска клас внимателно изработени с забавен външен вид и ясни рисунки, добре пришити и няма лесно да се деформира, удобен на пипане.

4. [Разнообразни области на приложение] Пълнители за отглеждане са идеални за декорация на вашия работен плот, офиса, спални, рафтове и така нататък, чрез добавяне на сладък елементи в домашния си интериор, малки и преносими.

5. [Уникален подарък] Прекрасни подаръци за приятели, колеги и семейство, детски чорапи носят усещане за грижа и топлина на тези, за когото те е грижа, помагат примами децата да поемат отговорност в ежедневния си живот.

Начини на плащане:

· Можете да платите някоя от посочените по-горе начини, както и, моля платете в рамките на 3 дни след пускането на поръчката.

· Плащането ще бъде потвърдена от Rg-box.eu в рамките на 24 часа и ние ще обработим вашата поръчка, след като той бъде завършен.

· Ако вашата поръчка да е затворена по съображения за сигурност, ще трябва да подаде иск в Rg-box.eu.

· Възстановяване, причинени от отмяна на поръчка, споразумение за връщането или медиация, ще бъде обработена веднага и обикновено отнема около 7-10 работни дни, за да влязат в своя акаунт.

Доставка и опаковка:

· Всички продукти са проверени и добре опаковани, преди да изпратите.Поръчките се доставят в рамките на 2-5 работни дни след приключване на плащането.

· Тегло на пратката обикновена поща е ограничен до 2 кг. Ние ще изпратим отделно, ако теглото и надвишава 2 кг.

· Това обикновено отнема около 15-60 дни, а в някои отдалечени квартали може да отнеме малко повече време.

· Можете да изберете най-бързият начин на доставка, ако искате да получите пратката преди, и за това ще трябва да заплати разходите за доставка.

Повторно изпращане и връщане на парите:

Ние ще ви изпратим колет отново или ще ви възстановим парите, ако пратката се губи, ще бъде повредена по време на транспортирането или ще получи не е стока.Моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви помогнем.

Коментари:

· Ако сте доволни от нашия продукт и услуга, моля, пишете ни на положителните отзиви, ние ще бъдем много благодарни.

· Ако нещо не е така, моля, свържете се с нас преди да оставите коментар, и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне, докато всичко ще работи.

  • Характеристика: кукла с картофена глава
  • Поддръжка: Директна доставка/продажба на Едро
  • Търговска марка: ваасоскон
  • Това е едно интелигентно устройство: NO
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип: Иновативна Кукла-Картофи в Пакет
  • Материал: Текстил и Тъкани