Безплатна доставка

Завеси Ресни Памук Бохо Гоблен Ръчна Изработка Монтиране На Украса Бохо Интериор За Спални За Стенен Декор Сватбена Фон Начало

206.82лв. 53.77лв.

0
0 Коментари

Инв.: r347302

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Начало декор

Тагове: монтиране на окачен декор, ресни стенно подвесное голямо, монтиране на окачен фон от памук, Завеса.

Описание:

Стенен интериор в стил бохо от ресни е направен ръчно с уникален дизайн, в която се използват естествени материали, даващ му по-минималистичен вид.И в него се усеща силна артистична атмосфера.Ще стане идеален фон за сватба, украса за партита в стил бохо и много други.

Характеристики:

1. Ръчна изработка.

2. Изработен от памучен конец.

3. Има триъгълна сплетен дизайн и окачване с пискюл.

Поддръжка на продукта:

Обикновено, не трябва да се чисти, трябва редовно да издухат праха с помощта на сешоар, ако имате нужда от почистване, моля, не забравяйте да перете на ръка, не перете в колата, не търкайте, внимателно прижимайте ръце

Въпроси, които изискват внимание:

Ръчна работа, въжето лесно да се притеснявам.След получаване му, леко се разклаща, за да се разпространяват.Тази памучен въже може да има някакъв аромат, който е създаден хлопчатобумажным изработка.Тя ще изчезне, след като ще виси на стената в продължение на няколко дни.

Спецификация:

Материал: памучен конец

Размер:

Голям: на около 150*200 cm/59,06* 78,74 инча

Малка: около 100*200 cm/ 39,37* 78,74 инча

Опаковъчен лист:

1 * Бохемски Тъкани гоблени

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Монтиране на окачен лампа ръчна изработка - той се закрепва на ръка и ткется в продължение на няколко часа.Внимателно обработена стенни венец от ресни ще ви даде минималистичен вид.Добавете богемную атмосфера за вашето пространство.

2. Специална ракита пискюл - Добавена ракита окачване с пискюл.Монтаж на стена декорация от ресни в стил бохо с луксозен триъгълен переплетением.Това може да се превърне в чудесно допълнение към вашия стил бохо в дома си.

3. Внимателно стиснете си ръце - обикновено измиване не е необходимо, ако трябва да се изпират, задължително внимателно стиснете с ръцете си.Не перете в колата и да не се търка. Завеси от ресни са произведени от надежден кабел от естествен памук, която може редовно да се почистват с сешоар.

4. Широко приложение - отлично подходящ за захващане на нощното шкафче, разтегателен, каминную дъска или бюро.Стенен интериор впечатлява със своя бохемски стил може да добавите уют на вашето жилищно или работно пространство.Отлично украса за партита, сватби или като подпори за фотосесия.

5. Чудесен бохемски подарък - Стенен декор от ресни - най-добрият избор за подарък за семейството, децата, колегите и приятелите.Може да стане чудесен подарък за всеки, който обича бохо, уестърн или етнически стилове.

  • Форма: Правоъгълник
  • Техника: РЪЧНА ИЗРАБОТКА
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: 100% Памук
  • Стил: Европа