Безплатна доставка

Маска За Хелоуин, Cosplay, Декорация От Мъниста, Карнавални Маски Ръчно Изработени, Бална Вечер, Забавни, Готически Аксесоари За Китката

41.54лв. 39.04лв.

0
0 Коментари

Инв.: r421738

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Дамски костюми

Тагове: гривна шамар пират, маска детска котона, хромирана маска за деца, маска детска 140, гривна шамар poir fille, маска от фибри за децата, маска детска sanrio, маска за деца, преминаващи нагази водата, слънчеви очила шамар отстрани, маска за еднократна употреба за децата.

Маска За Хелоуин, Cosplay, Декорация От Мъниста, Карнавални Маски Ръчно Изработени, Бална Вечер, Забавни, Готически Аксесоари За Китката

Функция:

1. На сцената на приложение: идеален за Хелоуин / коледни карнавали, селското стопанство, абитуриентски бала, костюм за cosplay сцената, бар, нощен клуб, на парти по случай рожден ден, флирт по интереси, подпори за танци на един стълб, маски за танци и партита с танци на корема.

2. Размер: един размер подходящ за всички, включва регулируеми ленти и колани, за да се чувстват добре през целия ден, подходящ за всички възрастни.

3. Идеален подарък: Класически маскарадная маска на половината лице, модни индивидуалност, благородна и елегантна, идеален като подарък-изненада за вашите приятели, насладете се на почивка заедно.

Детайли за доставка

1: Когато правите поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние ще изпратим на стоки в рамките на 3-5 дни след завършване на плащане.

2: Моля, не забравяйте да оставите пълна информация при попълване на информация на купувача, за да се гарантира, че пратката ще бъде изпратена на купувача, без никакво отлагане.

3. Всички нашите продукти по целия свят се доставят безплатно.

Коментари

1.It ние сме щастливи да получат вашите отзиви за нашите продукти и услуги, когато можете да получите на нашите продукти.

2. Ако има някакви проблеми или въпроси, свързани с вашата поръчка, моля, свържете се директно с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще предоставим на положително решение, благодаря.

  • Материал: Polyester
  • Цвят: Черен, Жълт
  • Произход: Континентален Китай
  • Специална употреба: Костюми
  • Герои: Кралицата
  • Тип: Маскарадная Маска
  • Пол: Жени
  • Тип елемент: Маска