Безплатна доставка

SER 1010H11 SER 1212H16 SER1616H16 SER 2020K16 SER1212H11 100-125 мм Струг с ЦПУ с външна резба За твердосплавной поставяне 16ER

48.46лв.

0
0 Коментари

Инв.: r4624

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Машини и Аксесоари

Тагове: струг инструмент 12x12 mm, резбонарезни вмъкване на iscar, кръгли видий плоча, струг инструмент ccmt09t308, инструмент 16er ag60, струг mt2 за метал с опакото на бабкой, инструменти за струговане 1216, струг ag60, резбовани вложки 16 er ag60, струг инструмент snr0012m11.

Име на продукта

Вътрешен притежателя Расточного инструмент

Модел

SER2020K16+ SER1616H16+ SER1212H11+ SER1212H16 + SER1010H11

Ъгъл остане пред

95 градуса

Посока

Дясната Ръка

Подходящи вложки

16ER**

Материал

Легированная стомана

Цвят

Черен

Диаметър джолан

/

Обща дължина

100 мм, 125 мм

Минимален отвор

/

Съдържание на кутията

SER2020K16 + SER1616 + SER1212H11 + SER1212H16 + SER1010 Притежателя на резбонарязващи инструменти

ПРЕПОРЪКИ ЗА КОМБИНИРОВАННОМУ ПРОДУКТА

( КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ИЗОБРАЖЕНИЕТО, ЗА ДА ВИДИТЕ )

Защо избра точно нас?Предпродажное услуги: Ние имаме професионален търговски персонал, което може да разбере детайли на вашите нужди и да предложи на обратна връзка.Офис продажби: След пускането на поръчката нашият професионален търговски персонал ще се свърже с вас и съгласува графика за производство или промяна на търсенето.Сервизно обслужване: Ние организираме навременното връщане и замяна на продукти, ако те имат проблеми с качеството.В същото време, като редовно ще извършва посещения връщане, за да се информира за състоянието на обслужване на нашите продукти.Се концентрира върху вноса и износа на режещи инструменти с ЦПУ и измервателни инструменти, които са известни както у дома, така и в чужбина.Ние предлагаме на клиентите различни видове или видове стоки, включително стругове плоча, края мелници, притежателите на инструменти, микрометры, calipers и т.н. Ние използваме най-добрите обработващ център с ЦПУ и пълен метод за изпитване, контрол върху всички аспекти на производството и експлоатацията в съответствие със стандарта процес, имаме силен екип от дизайнери, в съответствие с принципа "първо Качество, услуга висш", ние вече изнесени 80% от годишния си продукти в над 50 страни.Работи като опитен дистрибутор на световно известни марки, нашата цел е да осигурим висококачествени и евтин за производство на стоки за клиенти по целия свят и установи с вас в дългосрочен план и добри отношения на сътрудничество. • Висока репутация Лайнери имат много добра репутация на международните пазари.Гарантираме високо качество и добро изпълнение. • Разумна цена - ние предлагаме разумни и добрата цена на клиентите в съответствие с точна сума, така че ако имате желание да направите поръчка на едро или се установят дългосрочни бизнес отношения с нас, ние ще ви предложим повече отстъпки. • Кратки срокове за доставка, ние имаме запас от експлозиви стоки за спешни поръчки можете бързо да се получи от склада. • Пълно разнообразие - Ние доставяме различни видове инструменти с ЦПУ.

Обикновено магазин изпраща редовно логистика по подразбиране.

1. Преглед на стоки /Консултации за обслужване на клиенти 2. Потвърждение на покупка 3. Успешно плащане 4. За издаване на стоката 5. Полученият продукт 5.1 Удовлетвореността 5.1.1 оцени продукта 5.2 Не е доволен 5.2.1 Съобщение на двете страни (възстановяване, замяна или друго)

За да се гарантира, че стоката е бързо пристигне до вас в ръцете си, моля, потвърдете, целостта и коректността на информацията за получаване, преди пускането на поръчката.Ако искате да внесете някакви промени, моля, свържете се с нас възможно най-скоро.Времето за обработка на нашето обикновено поръчка се изпраща в рамките на 12 часа, или ние ще изпратим стока само на адреса, който сте въвели информация за поръчка.

Пощенски код е много важно.Някои логистични услуги се нуждаят от точна информация и пощенски кодове, в противен случай те не ще ви бъдат изпратени навреме.Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси, данъци или такси.За повече информация, моля, свържете се с местната митница.Поради особеностите на някои страни и други последици от транспорта.Поради географското местоположение и времето.Може да възникне забавяне в областта на логистиката.Ако логистика се забави, моля, бъдете търпеливи.Ако има проблеми с логистиката, моля, свържете се с нас и ние ще решим им за вас.Ние ще ви отговорим по имейл в рамките на 24 часа (за работните дни и почивните дни не са включени в работни дни).От получаването имате 7 дни, за да се свържете с нас.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да се дават ви за връщане или замяна.Абонирайте се за нашия магазин, да участва в дейности само за феновете и получавайте ексклузивни оферти за феновете ~ Абонирайте се за нашия магазин, да участва в дейности само за феновете и получавайте ексклузивни оферти за феновете ~ Абонирайте се за нашия магазин, да участва в дейности само за феновете и получавайте ексклузивни оферти за феновете ~ Абонирайте се за нашия магазин, да участва в дейности само за феновете на събития и да получавате ексклузивни предложения за фенове ~ следвате нашия магазин, да участва в дейности само за фенове и получавайте ексклузивни оферти за феновете ~ следвате нашия магазин, участвайте в дейности само за фенове и получавайте ексклузивни оферти за феновете ~ следвате нашия магазин, да участва в дейности само за фенове и получавайте ексклузивни оферти за феновете ~

  • Покритие: Специално отношение
  • номер на модел 3: ДОИ 1212H16
  • Модел Номер 5: ДОИ 2020К16
  • Номер на модела: СИР
  • номер на модел 1: ДОИ 1010H11
  • Използването на: Инструмент за точения дърворезба
  • Материал: HSS
  • номер на модел 2: ДОИ 1212H11
  • Твърдост: Други
  • номер на модел 4: ДОИ 1616Х16