Безплатна доставка

4 бр./компл. Стъргало, двигателят е с мазителна Четка, Комплект Кухненски Принадлежности За Печене, Гребло За Крем, Четка За Печене, Силиконови Кухненски Инструменти за барбекю, Високо Качество

36.92лв. 21.41лв.

0
0 Коментари

Инв.: r48278

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Форма за печене

Тагове: мъжки силиконова четка, 6шт силикон стъргало, кухненски нож с нож от неръждаема стомана, силиконова четка за пастели с пера, екологично чист кухненски притурка, розови плотове за кухни, дизайнерски неща за кухни, силиконов дървена стъргало, е силиконова четка, плажни неща кухня.

Характеристика:

1. Нашата лопаточка е интегрирана структура с твърда сърцевина от неръждаема стомана и се навива нескользящим професионален силикагел без BPA.Температурна устойчивост е до 600 °C. Можете да оставите печка, защото знаете, че вашата рамо да не се стопи и ще издържат на висока температура.

2. Здрава, нетоксичная и устойчив на избледняване: за разлика от конвенционалните найлон или гума рамото, тя не отделя вредни химикали по време на готвене.

3. Нашата твърди безпроблемна антипригарная конструкция не е с шевове, пукнатини или подвижни части, за да гарантира, че вашият силикон стъргало няма да вземе остатъците от храна и да се улесни почистването.Хвърли ги в миялна машина или измийте ръчно след няколко секунди.

4. Пълен комплект за задоволяване на вашите нужди, независимо от това, дали имате нужда от малка или голяма лопаточка, този комплект е на разположение.На всяка опаковка се състои от 2 големи и 2 малки шпатула.

Описание:

Заглавие: Стъргало

Категория: Стъргало за крема

текстура на материала; силикагел

Цвят: черен, червен, зелен, розов

Технически характеристики:

Голям скандалджия: дължина-27 см х широчина 5,2 см

Малко стъргало: дължина-20,6 см х 4 см ширина

Употреба: използва се за разбъркване на сметана, течен тесто или решетка хляб, мармалад и т.н

Опаковъчен лист:

2 х-Голям скрепер

2 х Малки скрепер

Забележка:

Отклонение на цвета зависи от действителната конфигурация на системата, и е разрешено да има разлика в размера на 1-3 см от ръчно измерване.Моля, консултирайте се с таблицата за размери, базирана на действителната стойност.

  • Сертифициране: CIQ
  • Произход: Континентален Китай
  • Характеристика: Екологично чист
  • Тип: Инструменти за печене и Сладкарски изделия
  • Тип инструменти за печене и Сладкарски изделия: Шпатула за печене и сладкарски изделия
  • Търговска марка: ХиМИСС