Безплатна доставка

23 цвят 100ШТ 15 см изкуствена корона цвете хортензия направи си сам булчински букет фон стенни арка фестивал доставчик на бижута

135.06лв. 102.65лв.

0
0 Коментари

Инв.: r5794

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Изкуствени Декорации

Тагове: сватбен букет цветя, булчински букет в стил бохо, букет букет, сватбен букет на булката, булчински букет от изкуствени цветя за вашата сватба.

Материал: висококачествена коприна

Размер: Диаметър на цветето: 15 см

Стъбло: 12 см

Опаковка: 100 бр./лот

Цвят: 23 цвят, ако смесен цвят, моля, посочете номера на цвета и количеството, което вие искате, когато правите поръчка, благодаря.

Този детайл цвете: Тези единични цветя могат да се използват и за производство на растителни гирлянди.А също така можете да ги използвате като работи, като брошки, шапки и така нататък.

Купете си една цветна глава и ще получите стъблото безплатно

Предпродажное обслужване Ако ви интересува някоя от стоките в магазина ми, и имате въпроси по тези стоки, просто се свържете с мен!!И ако искате да си купите различни стоки (разход резервация) в моя магазин или имате нужда от повече количества, моля свържете се с мен.Аз ще ви направим отстъпка и скорректирую сума за вас, много ви благодаря!!Начин на плащане: 1). Преди пускането на вашата поръчка, моля, потвърдете подробности с нас, ако имате заявка на стоки. 2). Моля, извършете плащането в рамките на 3 дни от поръчката, ако това е възможно. 3).Ние просто ще ви изпрати стоката на адрес, който сте посочили в Rg-box.eu, ако искате промяна, трябва да ме уведоми за него. 4) Ние приемаме плащане чрез Alipay (Tfr), кредитна карта, Western Union, обединените доставка: 1).Вашата поръчка ще бъде обработена в рамките на 2-7 дни след плащане. 2). Ние не носим отговорност за забавяне на поръчки, ако ние ги изпратили.Защото скоростта на доставката е извън нашия контрол. 3). След изпращане, както обикновено, доставка с въздушна поща на Китай ще отнеме около 15-40 дни; EMS е необходимо 5-15 дни; FedEx 4-8 дни, DHL и UPS ще отнеме 3-6 дни.Ако поръчка бъде направена през почивните дни, това ще отнеме 2 дни повече време.Благодаря ви за вашето разбиране. 4).Всички вносни такси или такси са отговорност на купувача. 5).Не се колебайте да се свържете с нас по всеки въпрос, ние ще ви предложим задоволителен отговор.Не изпращайте спор по желание.Още веднъж благодаря ви!!Обратна връзка: 1).Ние разчитаме на коментари Rg-box.eu и удовлетвореността на клиентите, за да се постигне успех.Така че вашето мнение е изключително важно за нас.Моля, пишете ни на 5 звезди на връщане, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Ние ще ви осигурим най-добрата цена и най-доброто обслужване, когато направите поръчка за следващия път. 2). Моля, пишете ни, преди да остави отрицателен коментар, или да отворите всеки спор в Rg-box.eu.Ние ще ви помогнем да разрешите този проблем.Моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем.Ние разбираме, как можете да огорчиться, ако поръчката ще бъде изпълнена неправилно, но ние ще направим всичко възможно, за да ви осигури задоволителни резултати. 3).Ние се грижим за нашите редовни клиенти и винаги ще се опитаме да ви помогнем.Надяваме се установи с вас дълъг бизнес ... в Процеса на възстановяване внимание: Ако някакви проблеми затрудняват връщане на парите или за връщане на продукт, моля, обърнете внимание, че не може да се приложи рекламации или връщане на стоки след потвърждение на получаване на стоката и обратна връзка, така че, моля, бъдете внимателни, когато правите това.

  • Тип: хортензия
  • Извинение: Сватба
  • Стил: Цвете
  • Номер на модела: хортензия 16
  • Произход: Континентален Китай
  • Цветен стил: Корона цвете
  • Класификация: Изкуствени Цветя
  • Материал: Коприна
  • Търговска марка: ДА , КУПУВАМ