Безплатна доставка

Шал С Електрически Отопляеми Ски за Сняг Топла Зима Маточната Кърпичка USB Нагревателен Шал за Деня На Благодарността Коледни Подаръци Ски Отоплителна Техника

32.61лв. 22.82лв.

0
0 Коментари

Инв.: r1012

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Спорт и Развлечения

Описание:

Шал с подгряване - тя е мека, топла и трайно кадифе плат, износостойкая и петна-устойчиви, не поддающаяся скатыванию и замира, мека и удобна, приятна за кожата, отшлифованная, топла и удобна.

Характеристика:

1. Комфорт и благополучие: Електрически нагревателни компреси, стойте далеч от студа, бързо се нагряват, правят вашата врата е по-топло и по-удобно.

2. Идеален подарък: меко, топло кадифе плат, износостойкая и петна-устойчиви, не е лесно да се навива и да избледняват, мека и удобна, приятна за кожата, отшлифованная, топла и интимна.

3. Бързо загряване: благодарение на технологията за отопление на графен, мека пленочному нагревательному материал, бързо нагряване отвътре, трябва да свържете мобилния мощност за генериране на топлина, този продукт включва мобилна мощност.

4. Уникално зимата: умен нагревателен шал, грижа за шейным отдел на гръбначния стълб за облекчаване на дискомфорт, бързо загряване, трехскоростной контрол на температурата, удобна велур, машинно пране, интелигентен ключ, USB-източник на захранване.

5. Три вида регулиране на температурата: интелигентен отопление с натискането на един бутон, прилагането на термичен цикъл в шарфе, липсата на сушене, липсата на отопление, на втори бързо загряване, три настройки на температурата, синьо обхват от 40 ° C зелена гама от 55 ° C червено диапазон 60 ° C.

Технически характеристики:

Име на продукта: Нагревателен шал

Напрежение на продукта: 5v/2

Цвят: Червен, Зелен, Розов, Сив

Размер: около 10 см * 80 см/3,94 инча * 31,5 инча

Материал: Графеновый нагревателен лист + влакнести фланела + супер мек фланелен

Температурен Диапазон: син обхват от 40 ° C, зелена гама от 55 ° C, червен диапазон 60 °C.

Опаковъчен лист:

Електрически нагревателен шал * 1 бр.

Забележка:

1. Този продукт съдържа мобилна мощност

2. Моля, оставяйте малки отклонения в размери, поради ръчно измерване, както и за осветление на снимки може да доведе до показан цвят от реалния.

  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: Умен нагревателен шал
  • Тип дизайн: Твърд
  • Материал: Памук
  • Стил: Модни модели