Безплатна доставка

3d Cartoon Патица Силиконова Форма За Сапун Занаяти Ръчно изработени плавателни съдове Сапун Мухъл Сапун Форми За Мыловарения Сапун Diy Инструмент

8.05лв. 4.75лв.

0
0 Коментари

Инв.: r103354

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Форма за печене

Тагове: ръкавици образни помадную маса, ръчно изработени сапуни син цвят, текстурирани 3d силиконови форми, форма за сапун с тичинки, форма за копринени празни приказки, несигурни панталони, мыльное животно за пътуване, форма за сапун естер, форма за печене на сладкиши човечета, форма за сапун walvis.

Основната характеристика :

1-Форми с различна форма за избор: не всички те са с еднакъв цвят и форма.можете да ги използвате много различни цели.Сладкиши, мыловарение, барове за лосион и дори за тяхното приготвяне на тестото за игри на вашите деца.

2-Лесни за почистване: те са много лесни за почистване и лесно да използвате за всички ваши продукти

3-Лесна употреба: Използвайте тази силиконовата форма за домашен сапун, или торта, и тя наистина се е получило много добре.Той е достатъчно здрав, за да издържи на използването на същите продукти много лесно се изваждат от формата.Чудесен продукт.

4-Различен начин на употреба: начин на приготвяне на сапун или свещи, или торта, или блокчета за лосион или форми за масло, или блокчета за шампоан - тя работи по-добре, толкова е просто, евтино и полезно за здравето!

5-Размер: Като на снимката

Както обикновено, тези силиконови форми имат по-розово, зелено, сиво, бяло на цвят, но изпратихме ги на случаен принцип, моля, обърнете внимание на това, благодаря.

Етапи на производството:

1. Смесете материал на тортата в съответствие с пропорцией готвене торта и да го пуснете в силиконовата форма за торта

2. Поставете сурово във форма на силиконовата форма за торта, форми за шоколад или форма за печене

3. Поръсете отгоре съставки за готвене на торта, украса, като шоколад и стафиди.

4. Поставете силиконовата форма за торта, напълнени съставки във фурната.

5. След изпичане извадете силиконовата форма за торта и го оставете да се охлади естествено.

6. Извадете готовата торта от силиконовата форма и намачкайте го.

Топло Напомняне:

1. Преди първата употреба, моля, почистете формата и нанесете върху нея слой краве масло.Тази операция може да удължи живота на прес-форми, и няма нужда да се повтаря тази операция по-късно.

2. Не пипайте директно към открит огън или източници на топлина и не приближете се до остри предмети.

3. При печене на внимавайте, за да форма установяват в центъра или в долната част на фурната, за да образуват не се е намирала близо до подгряващата част на фурната.

4. След приключване на печенето поставете изолационни ръкавици и други теплоизоляционное оборудване за извадете формата от фурната и изчакайте известно време докато той се охлади, преди да се пристъпи към операция разглобяване.За демонтаж, моля, плъзнете форма и натиснете в долната част на формата, за да могат лесно да бъдат премахнати.

5. Тъй като силикагел загрява бързо и равномерно, времето за печене се различава от време на печене на традиционните метални форми.Моля, обърнете внимание на регулировка на времето за печене.

6. При почистване на мухъл, моля, не използвайте топки от стоманена тел или метални препарати за почистване на форми, за да се предотврати увреждане на формата и да повлияе на последващото използване.При използване, моля, запознайте се с инструкция за употреба на фурната.

  • Материал: Пластмаса
  • Тип: Инструменти за Торта
  • Непристойная снимка: No
  • Сертифициране: CE / EU, CIQ
  • Произход: Континентален Китай
  • Секси провокативна: No
  • Характеристика: Екологично чист
  • Тип инструменти за Торта: Прес-форми
  • Търговска марка: ТЬЮК