Безплатна доставка

20 бр. Видий Гравиране Бита HSS за Смилане станка Dremel Комплект малко 1/8 от инча (3 мм) Джолан за Ротационни Инструменти Dremel Proxxon

30.49лв. 23.77лв.

0
0 Коментари

Инв.: r104598

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Ръчни Инструменти

Тагове: малка скоба proxxon, довършителни дремелем, сандаловый дремель, универсален менгемеширина proxxon, дръжки proxxon, струг proxxon pd400, комплект proxxon nema23, аксесоари за mini rc, каишка proxxon proxxon, контролер с ЦПУ proxxon.

[Високо качество] 10 чеп с различни форми и 10 различни фрезоване бита на най-често използваните видове.За да отговарят на различни условия за обработка на дърво, да удовлетвори най-много на вашите нужди в премахването на чеп с дървен материал, обработка на улеи по ръбовете, дърворезба, фрезеровании, гравировке, пробивни.Изработени са от бързорежеща стомана (HSS) за по-дълъг срок на експлоатация и са изключително точна рязане, е трайна, има добра устойчивост на износване и устойчивост на топлина.

[10 бр. ножове HSS] 10 различни вида най-често използваните мелници, включително преки, кант, V-образни, шампанско, бухтовые, надлъжни фрези и много други, отличен набор от гравировальных малко, за да отговарят на различни нужди.

[10 бр. въртящи се малко] 10 различни чеп в една и съща категория, всеки заусенец е с форма, съобразена с различни ъгли или ситуации, подходящ за гравиране, заваряване, заваряване, нарязване канали, разширяване, выдалбливания.

[Висока съвместимост] джолан 1/8 от инча (3 мм) дължина: 1,53 инча (39 мм).Направете така, че тези видий напильники HSS могат да работят с повечето от въртящи се инструменти или машини машини (например за Dremel Wen, за Apollo).Ценно допълнение към всеки вращающемуся инструмент дърводелец.

[Широко приложение] Добре е подходящ за по-задълбочена работа, като например монтаж и циклене на мебели за куклени къщи, модели на влакове или миниатюрни сгради и самолети.Възможност за гравиране на широка гама от материали, включително дърво, ABS, акрил, PVC, пластмаси, и т.н.

размер: Диаметър джолан: 1/8 инча

Материал: Быстрорежущая стомана

цвят: Сребрист

Съдържание на опаковката:

10 х Въртящи бита

10 x HSS Фрезови Видий Резба бита

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Материал: Неръждаема Стомана
  • Номер на модела: Инструменти
  • Търговска марка: Xzante
  • Произход: Континентален Китай
  • Удобства за самостоятелно приготвяне: Дървообработване
  • Вид на зъбите: Среднезубый
  • Тип: Мини файлове