Безплатна доставка

Кола на Телефона на Таблото на Автомобила Притежател на Мобилен Телефон, Поставка Многофункционална Поддържаща Рамка, Монтиране на GPS Поддръжка За iPhone 12 pro

7.15лв. 5.02лв.

0
0 Коментари

Инв.: r10886

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Аксесоари за интериора

Тагове: стойка за телефон ikiwi, стойка за телефон sumi, център цикъл на притежателя на телефона, кола на chevrolet, титуляр телефон гъвкав дълъг 100, стойка за телефон mirrio, стойка за телефон с дължина 100 см, стойка за телефон rc 390, стойка за телефон joyroom bickele, титуляр телефон coolpow.

Описание:

1. Проект за цялостен преглед на Въртящата се на 360 градуса конструкция, стойка може да се регулира по всяко време, за да получите най-добрия ефект за гледане.Когато карам по пътя, вие можете да се наслаждавате на неограничени видове.

2. За безопасно шофиране не е нужно да се гледат на екран, просто задръжте визията на едно ниво, за да виждат по-добре на пътя, и се уверете, че използвате GPS или да говорите, се насочили, слушате музика или заряжаетесь.

3. Предпазна скоба за мобилен телефон, изработен от мека нескользящего подложка, която може да попречи на драскотини и повреда на автомобила и мобилния телефон, както и да се подобри стабилността на събранието.

4. Съвместим с нашия автомобилен държач за телефон, подходящ за повечето потребителски мобилни устройства с размери около 3-7 см.

5. Лесен за инсталиране и отстраняване на проста инсталация на седалката.Седалка за закрепване на панел за мобилен телефон има извита конструкция на основата.Управление с една ръка, за лесно повдигане и поставяне на слушалката обратно с една ръка.С една ръка може да е по-удобно да управлявате мобилния телефон, а смартфон лесен монтаж и демонтаж.

Характеристики:

1. въртящ се на 360 ° притежател на мобилен телефон, за да отговори на нуждите на всеки ъгъл.

2. По-дебел нескользящий мат няма да навреди на вътрешната част, той е стабилен и безопасен.

3. Двойна пружина обтегач: В пряжке се използват силни и высокопрочные система.

4. Универсален битумен лост: можете да използвате мобилен телефон с размер от около 3-7 см.

5. Устойчива на плъзгане панел за мобилен телефон, нескользящая четырехлистная беседки може да се предотврати падането на мобилния телефон.

6. Универсален спининг е предназначено само за това, за да ви осигури задоволителен и лесен за използване ъгъл на наклон.

7. Хоризонтално и вертикално регулиране на ъгъла на видимост в зависимост от вашите предпочитания.

8. Управление, шофиране и навигация с една ръка се изпълняват правилно.Отиди с вас в безопасност.

9. По време на пружинен затягане конструкция тянущего пръстени е лесна и удобна.

Технически характеристики:

Заглавие: Притежател на мобилен телефон

Тип: многофункционална кола за телефон

Модел: черен

Бележки:

1. Поради проблеми с световыми ефекти и ъгли на стрелба, моля, уверете се, че отклонения на продукта са разрешени.

2. Поради ръчно измерване на артикул има определен допуск в размерите.

  • Материал: Кола за телефон
  • Името на цвета: Черен
  • Произход: Континентален Китай