Безплатна доставка

Преносима Тоалетна На Открито, На Къмпинг С Палатка Джобно Подслон За Личния Живот На Открито, Душ Палатка За Уединение Плажната Обличане

48.60лв. 34.02лв.

0
0 Коментари

Инв.: r11126

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Външни детайли

Тагове: палатка за преобличане, подслон за баня, съблекалня за къмпинг, палатка за съблекални, палатка за уединение в съблекалнята.

Характеристики:

1. Преносима тоалетна е подходяща за използване като улична тоалетна, променена душ-палатки, на къмпинг, за подслон за риболов.Това е идеалното скривалище за отдих на открито, на плажа, в гората, пътуване, игри, партита, презентации.

2. Вътрешен слой суха, лека, вентилирани и преносим, подходящ за къмпинг и плаж употреба.

3. Бездънна дизайн и откриващата голяма задвижваната с цип допринасят за вътрешна циркулация на въздуха.

Спецификация:

Размер: около 182*76*68 см/71.65*29.92*26.77 инча

Материал: Плат Оксфорд

Тегло: около 256 грама

Опаковъчен лист:

Преносим дрешник *1

Забележка:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгъл на стрелба има разлика в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Широко приложение: Широко се използва пробната на магазин за дрехи, която е подходяща за работа на открито тоалетна, променена душ-палатки, на къмпинг, за подслон за риболов и е идеалното убежище за отдих, плаж, пътуване, игри, партита и презентации.

2. Лесна инсталация: Моментално монтаж, бърза и лесна за сглобяване, само на няколко стъпки, преносима дрешник толкова бързо запознат, идеален за начинаещи.

3. Лесен за носене: Съблекалня има вътрешен слой от сухи, на белите дробове, вентилация и преносими точки, което е страхотно за къмпинг и плаж употреба, а също така и много практични за ежедневна употреба.

4. Увеличете циркулация на въздуха: Горните прозорци отстрани и отзад могат ефективно да допринесат за циркулация на въздуха в палатката.Бездънна дизайн и откриващата се голяма врата примерочной на мълния също допринасят за вътрешната циркулация на въздуха

5. Прекрасен подарък: Идеален избор за подарък за вашите близки, които обичат спорта на открито или за пътуване, килер подходящ за израз на вашата грижа и обич.

  • Произход: Континентален Китай