Безплатна доставка

Набор от аксесоари, съвместими с Robo Rock S7, S7 Maxv Plus, S7 Maxv Ultra, S7 Maxv, комплект за подмяна аксесоари

79.01лв. 45.83лв.

0
0 Коментари

Инв.: r11751

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: География

Съвместим с робота-прахосмукачка Roborock S7, S7 MaxV Plus, S7 MaxV Ultra, S7 MaxV, сменете всички дюзи.

Комплект АКСЕСОАРИ 19 В 1: комплектът включва 8 на страничните четки, 4 филтър, 4 дюзи за парцал, 2 основни четки и почистване инструмент.

Основната четка: замени на оригиналната, можете да я анализира, за да премахнете косми и мръсотия около част от четка за зъби.Той е изработен от мека гума за защита на пода.

Странична четка: разработена с пет трайни или пластмасова дръжка със силикон горна част за по-ефективно почистване на ъгли и ръбове, силиконови подробности не се деформира дори и след няколко часа почистване.

КЪРПА ЗА ИЗБЪРСВАНЕ ОТ МИКРОФИБЪР - изработена от мек микрофибър и поглъщането пяна за представяне както на мокри, така и на сухи подове.Подходящ за различни подови покрития, като масивна дървесина, цимент, луксозен винил, ламиниран паркет, теракот и мрамор.В опаковката се съдържа четири броя за пране и подмяна, за да имате винаги са били чисти уплътнения.

Филтър: да се мие на течаща вода, да се заменят на всеки 3-6 месеца в зависимост от честотата на почистване.Намаляване на броя на прах и замърсявания в затворени помещения.

Материал: пластмаса

цвят: Както е показано на фигура

Съдържание на опаковката:

2 х Прокатная четка

4 x Филтър

4 х Кърпички

8 x Странична четка

1 х Четка за почистване

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай