Безплатна доставка

Свързването На Замъка Петел Двойка G-Spot Вибратор Масажор Дълъг Оргазъм Вагината Стимулира Клитора И Зърната Пенис Пръстен

41.04лв. 26.67лв.

0
0 Коментари

Инв.: r129882

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Секс-играчки

Тагове: бондажные пръстени за пениса, диван за възрастни двойки, холографски кожена робството, двойката анален страпонов, голям вибратор, гелевое петушиное пръстен, телефонно обаждане курана, топ бдсм, vac u lock влагалището, дълъг вибратор peni.

Съвети за употреба: Почистете продукта преди и след употреба с топла вода със сапун; Продукт трябва да бъде напълно заряжено преди първата употреба; Не включвайте устройството и не се допирайте до него по време на зареждане; Ако продуктът не се използва в продължение на известно време, моля, заредете я преди употреба на продукта; този продукт е личен продукт.Не комбинирайте този продукт с другите; Ако почувствате неразположение по време на употреба, незабавно спрете използването му, Моля, използвайте с смазочными материали за постигане на най-добрите резултати.Параметри: Материал: медицински силикон; Потребител: двойка; Цвят: черен; нето Тегло: около 100 г; Режими на вибрациите: 20 режими; С пръстен за пенис; Шум: по-малко от 50 db; Водоустойчив: IPX7 водоустойчив; Опаковка: натурална опаковка; Мощност на вибратора: вградена литиева батерия, зареждане чрез USB; време на Зареждане: 1,5 часа; Време на работа: 1 ~ 2 часа; Продължително натискане за повече от 3 секунди - за включване/изключване; Кратко натискане - промяна на честотата.

Експлоатация: По време на зареждане на устройството не е зададена и не може да се използва в нормален режим.Ако в края на зареждане има вода, я не може да се зарежда, иначе това ще доведе до късо съединение.При зареждане използвайте кабел за зареждане, свързани с вашия продукт, за да не се повреди батерията или верига.Този продукт трябва да се презареждат в рамките на около 1-2 часа.- Нормалното време за зареждане е 1-2 часа.

Поверителността е гарантирана: Вашият личен живот е за нас от първостепенно значение.По подразбиране на опаковката е посочено "Силиконов калъф" (всички други изисквания, моля, изпратете ни кратко съобщение), а благодарение на ниско-ключ опаковката можете да правите покупки с увереност, единственият човек, който знае, че се намира от вътрешната страна на опаковката, - това сте вие!

Пратката включва: 1 х Вибратор 1 х USB кабел

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Времето за пътуване може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не получите поръчката си до изтичането на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим вашата поръчка и ще се свържем с вас asp.

Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Време за доставка:

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще бъде прегледана

използва се, и НИЕ НЯМА да се ДАВАТ ви за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА.Тук НЯМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ.Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане,

и си идент. № на поръчката.

3. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари

  • Произход: Континентален Китай
  • Секси провокативна: No
  • Номер на модела: 24301
  • Брой парчета: Една единица за измерване на
  • Тип: Точка G
  • Непристойная снимка: No
  • Тип елемент: Вибратори
  • Сертифициране: CE
  • Търговска марка: ВАТА
  • Материал: Силикон
  • Сертифициране на качеството на продукта: ce