Безплатна доставка

Щитове За Автомобили 2 елемента Автомобилни Калници Автомобилни Калници Универсални Черни Щитове PVC калник на задно колело За Предотвратяване на Сблъсъци

25.36лв. 16.48лв.

0
0 Коментари

Инв.: r13704

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Външни детайли

Описание:

Калници защитават долната част на колата от сняг, сол, пясък, камъни и други отпадъци, отделян колела, свеждане до минимум на риска от попадане на мръсотия, отломки и каменна трохи от предните и задните гуми.

Тя е изработена от трайно мек PVC материал.Работете безопасно при всякакви тежки условия. здрави и издръжливи.Лесна инсталация, се определя в позицията на дупки.

Чудесен аксесоар за вашия автомобил.Идеален за поддържане на вашия автомобил, чисти, без прах и грубост.

Тези здрави калници органично се вписват в стила на автомобила, като същевременно осигуряват допълнителна защита и свързани с автомобил спортен вид.

Характеристики:

Име: Кола Калници

Функция на продукта: блокира натрупвания и мръсна вода

Материал на продукта: мек гумен материал от PVC

Стил изделия: спортен/котешко око

Приложими модели: всички модели

Опаковъчен лист:

2 * универсални калници

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Надеждна защита на: автомобилни калници могат защита на ходова част на автомобила от кал, сняг, сол, пясък, камъни и други отпадъци, като се избягва драскотини, вдлъбнатини и по-нататъшни повреди.

2. Изплакнете с вода: предпазител за гуми може да се изплаква с вода или да се разглобява за последващо цялостно почистване.Ако вие не искате да губите твърде много време, изплакване - най-лесното.

3. Огнеупорни материали: Калници за леки автомобили са направени от устойчиво към складыванию PVC-материал, който е износостойким, термостойким и по-устойчиви на ниски температури и може да се избегнат проблеми с противоречивите шасито.

4. Лесно да се определи: Нашите защитни огради за автомобили, които не са сложен процес на инсталиране, можете да пробиете дупки в дупки за винтове оригиналната кола и да го инсталирате, без допълнителни инструменти за монтаж не се изисква.

5. Подходящ за различни превозни средства: Универсален калници са подходящи за много транспортни средства, като например пикапи, леки автомобили, микробуси и т.н. Той също така може да защити външния вид на колата от надраскване по пътищата, като прах и чакъл.

  • Произход: Континентален Китай