Безплатна доставка

5D САМ Диамантена Живопис Въртящи се Декорации със Специална Форма Бормашина виенско Колело Комплект За Бродиране Кръстат Бод Изкуство

53.35лв. 34.67лв.

0
0 Коментари

Инв.: r1381

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: За дома и градината

1. Това е един чудесен артистичен проект, който усъвършенстването на родители и деца.Дебелината на акрилни равнина е около 1 виж Невероятни детайли и прекрасен опит за самостоятелно приготвяне.

2. Перфектното бижу -виенско колело 3D., всяко дете обича да играе с играчки със собствените си ръце, по-специално те могат да направят този модел със собствените си ръце.Интересен набор за пробиване на виенското колело - интересен проект.Направи свой собствен увеселителен парк - "80 дни около света" от САМ.

3. Осигурете на децата си добро образование подаръци за рожден ден и Коледа.Когато го поставите в библиотеки, стелажи, витрини и т.н., нашата самодельная 3D бормашина ръчна работа ще стане много очарователна декорация.Насладете се на процеса на сглобяване.Вашето семейство, приятели, съученици или гостите ви ще ви направи комплименти.

4. Направете своя собствена занаят: Този комплект за сглобяване на модели със собствените си ръце съдържа 8 предварително изрязани акрилни блокове, които трябва да се съберат от себе си.

5. В процес на изграждане не може да достави много удоволствие, но и да развива търпение и внимание, да събуди в хората желание да губите време в усвояването на всички красиви неща, основавайки се на логиката и на умения за решаване на проблеми, а също и развитие на абстрактното мислене и въображението.

6. Идеален подарък: Това е едно прекрасно упражнение, направено самостоятелно или с други хора, стягаща връзка с вашето семейство и приятели.Най-добрият подарък за семейството или приятелите си по всеки повод, например за рожден ден, Коледа или годишнина.

Спецификация:

Тегло: 300 грама

Етапи на вземане на виенското колело с диамант модел със собствените си ръце:

1. Отворете пакетиране на полето и проверете наличието на специални инструменти за диамант боядисване.

2. Проверете цвета на диаманти от смола и ги подредете в ред на кодиране.

3. Разкрийте по-горе диаграма лента, и вие ще видите много символи, съответстващи на цветовата кодировка.

4. Диамант е инкрустиран с в съответствие със смола, подходяща съответния приспособлению за цветен код.

5. Предполага се, че набор от диаманти от смола може да бъде завършена по-бързо.

6. За да направите перфектния диамант фигура виенското колело, поставете фигура на едно място, и на всеки ред от знаци не е задължително да остане диаманти.

7. След добра слугинска работа на останалите самозалепващи различия съответстват символ на диамант.

8. Най-накрая, се събират всяка притурка, за да създадете свой собствен увеселителен парк.

Цвят: Както е показано на фигура

Материал: акрил

Размер: 21 х 24 см

Съдържание на опаковката:

1 * Модел виенското колело

1 * Комплекти диаманти

1 Комплект * Инструменти за диамант живопис (сверлильная дръжка, която ускорява процеса на плоча)

Бележки:

Това е продукт за диамант живопис със собствените си ръце, което още не е приключило.Ти трябва да е на себе си.

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За актуализиране на номера за проследяване: Ако вашият номер за проследяване не съдържа информация за логистиката, тъй като хиляди пратки се изпращат в чужди страни, логистични компании не обновляли информация за логистиката, моля, свържете се с нас за първи път, моля, моля, не отваряйте спор директно.Ние за първи път за вас решаваме!Време на превоз:

  • Рамка: No
  • Произход: Континентален Китай
  • Използването на: Модел
  • Област вложки: Частично