Безплатна доставка

4 цвят Мотор Алуминиев Ляв Страничен Протектор на Капака на Двигателя, За да Harley Sportster S 1250 RH1250 2021 2022

83.09лв. 66.47лв.

0
0 Коментари

Инв.: r1392

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Оборудване и резервни части за мотоциклети

Спецификация:

Технология: Анодирующее покритие

Състояние: 100% Чисто Нов

Материал: Висококачествен алуминий

Брой: 1

Основен цвят: Кафяв, Сив, Черен, Червен

Диаметър: 123 мм

Положение: Лявата страна

Аксесоари:

Подходящ за Sportster S RH1250S 2021 2022

Пакетът включва:

1x Левият страничен капак на съединителя

Забележка:

1. Ние предоставяме ясни изображения, измерване, където е възможно.Моля, проверете колкото е възможно повече, за да се уверите, че стоката е точно този, който ви е нужен.

2. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-1 сантиметър, поради ръчно измерване. (1 инч = 2,54 см)

3. Цвят на действителните продукти може да се различава от картината в списъка се дължи на друг на екрана на компютъра, благодаря ви за вашето разбиране.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO) 2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. 3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка. 4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация. 5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските. 6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! 7. Поради наличието на склад и разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка. 8. Време за доставка:

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно Ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да напусне неутрални или отрицателни мнения, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.Невъзможно за решаване на проблема, ако за тях не знаем!

  • ИНВ.: M023034
  • Марка Мотобайка: Харлей-Дейвидсън
  • Произход: Континентален Китай