Безплатна доставка

Забавни Детски Интерактивни Играчки На Танцуващата Динозавър Електронно Усукване Колебание Обучение Пеене Плюшени Играчки Новост За Деца Подаръци За Рожден Ден

56.42лв. 27.07лв.

0
0 Коментари

Инв.: r151739

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Меки играчки и Плюшени

Водещи елементи:

1 、 [Забавни играчки за деца] Танцуващата динозавър, симулиращ играчка, чудесно за промяна на оригиналния тембъра на звука, за да звучи смешно, пиърсинг и сладък, елегантен динозавър, отличен, подходящ за учене на език и може да бъде отлична играчка за предучилищна възраст.

2、 [Подходяща за партита] Танцуващата динозавър, симулиращ играчка, се използва като украса на стаята и вечерни аксесоари, подходящ за деца на възраст от 3 месеца и по-големи, а също така е идеален подарък за деца или приятели.

3 、 [Висококачествени материали] Играчка, имитирующая танцова динозавър, безопасно за стабилно използване от деца, изработена от екологично чисти и безвредной меки плюшени тъкани и изпълнен с достатъчно количество полипропилен памук.

4、 [Играчки за просвещението] Танцуващата динозавър, симулиращ играчка, идеален за обучение подпори, който е подходящ, за да помогне на вашето дете да развива своите познавателни и добри комуникативни умения, отлично за подобряване на уменията на имитация и да се научи да говори най-интересен начин.

5 、 [идеално за подарък] Танцуващата динозавър, симулиращ играчка, чудесно, за да изненада приятелите или гостите идеален интерактивен подарък за всеки повод, идеален подарък за вашите деца и може лесно да се привлече вниманието на децата.

Описание:

Играчка, имитирующая танцова динозавър, идеален за деца.

Характеристики:

1. Изработен е от висококачествен мек плюшено тъканта на материала.

2. Чудесно за езиково обучение и може да се превърне в отлична играчка за предучилищна възраст.

3. Идеално за това, за да помогне на вашето дете да развие своите когнитивни и комуникативни умения.

Спецификация:

Материал: плюш

Размер: около 35 см/13,78 инча

Тегло на продукта: около 280 (г)

Опаковъчен лист:

Танцуващата Играчка Динозавър * 1

  • Номер на модела: детски играчки
  • Предупреждение: Няма
  • Попълване на: Полипропилен Памук
  • Препоръчителна възраст: 18+, 14+y, 12+y
  • Произход: Континентален Китай
  • Тема: Животни и Природа
  • Сертифициране: 3C