Безплатна доставка

Флаг Union Jack Временни Татуировки Етикети 60 бр. Флаг на Великобритания Временни Татуировки Етикети Кралица Platinum Годишнина Cosplay Част

8.99лв. 6.30лв.

0
0 Коментари

Инв.: r15895

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Описание:

Здравейте, на повърхността на етикети с татуировка има филм.При наклеивании уверете се, че кожата е чиста и свободна от вода и пот.Първо повдигна поверхностную филм.След това залепете на повърхността на рисунката върху кожата, намокрете хартията вода и бавно премести фигура на кожата. 5 стилове по 12 броя всяка, общо 60 опаковки.

Спецификация:

Заглавие: Временни татуировки Флаг Union Jack, Етикети

Размер: 5*4 см/1,96*1,57 инча

Опаковъчен лист:

60 * Временни татуировки Флаг Union Jack, Етикети

Вижте по-подробна информация за продукта

1. [Атрактивни знамена Юниън Джак], включително сърце, правоъгълник, квадрат, звезда и кръгла форма, временни татуировки флаг Union Jack имат 5 различни форми, идеални за вечерта грим на лицето и модни аксесоари.

2. [Лесна за употреба] Временни татуировки флаг Union Jack лесно се нанася върху лицето и тялото с вода, удобни са отстранени бебешко олио или почистващи препарати, безопасни за кожата при продължителна употреба.

3. [Скръбта на кралицата] Временни стикери-татуировка с британския флаг, разработени в чест на кралица Елизабет II, на скръб по ваше величество Кралицата на англия, като изрази своята скръб за загубата на любимия човек на монарха.

4. [Идеално за партита] Временни татуировки в обединеното кралство са идеални за футболни мачове, карнавали и партита, са подходящи за нанасяне върху лицето, ръцете, краката и тялото, прекрасно допълнение към вашия празничната декора.

5. [Идеални подаръци за приятелите] Временни етикети Union Jack British - това е идеален подарък за вашите приятели, съседи и семейства, популярни както при деца, така и при възрастни, идеален избор за партита и украса.

  • Произход: Континентален Китай
  • Препоръчителна възраст: 12+y