Безплатна доставка

Гореща Продажба На Кола Автомат За Газирани Напитки На Машина 3 Вкуса На Кока-Кола Машина За Кока-Кола Напитка Опаковка

2 654.91лв.

0
0 Коментари

Инв.: r16200

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: География

Тагове: мини-шевни машини на древните, lcd екран 7 вендинг машина, интерфейс монетоприемника, автомати с лед, вендинг сензори, шевни машини good mini, ръчни мини-шевни машини, вендинг машина с диспенсером, мини-ротор за татуировочных машини, микропереключатель монетоприемника.

Параметър на продукта

Тегло: 32 кг Мощност: 180 W Напрежение: 220 V/50 Hz Хладилен агент: 600R 50g Размер: 42*62*80 см Капацитет: 2 л * 9 бутилки

Моля, обърнете внимание:

1. Ако решите да бъдат транспортирани със самолет / международни експресни транспорт, хладилен агент ще бъде отстранен преди транспортиране, тъй като той е забранен в самолета.Затова преди употреба трябва да бъдат запълнени с хладилен агент, за повече информация, след като получите колата, ние ще ви уведомим. 2. След дълго време на транспортиране и помпени това неминуемо ще доведе до обратния поток на хладилен агент.Ако купувате нова кола, моля, сложи нова кола на пода 24 часа преди употреба.

Гаранция и гаранция :

Машината е с гаранция 2 години, ако с него нещо не е така, моля, свържете се с нас, без колебание.(NA)

Други Политики :

(1) Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса. и не носим отговорност за митническо оформяне за всяка страна. (2) Моля, свържете се с нас, ако не сте доволни стока след получаването му, не оставяйте отрицателна обратна връзка или неутрално мнение, без никакво съобщение.Ние можем да решим всички проблеми, с които ще се сблъскате. (3) На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 24 часа, ако се интересувате от нашата кола, моля, свържете се директно с нас, ние може да ви осигури по-добра кола на разумна цена. (4) Всички размери и тегло на машината, измерени в нашите ръце, може да има някои отклонения, моля, не возражайте (5)? Моля, уверете се, че състоянието на опаковката на машината добро, преди да подпише продукт (6) Ако не можете да изберете страната си и да платите, просто се свържете с мен.

  • Силата на: 180 W
  • Хладилен агент: 600Р 50 грама
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: LJ-KL03
  • Тегло: 32KG
  • Размер: 42*62*80CM
  • Сертифициране: CE
  • Търговска марка: Линбосс