Безплатна доставка

Акрилни Щрангове на дисплея 3 Стъпки Размер на Акрилна Поставка За Дисплея на Антикорозионна Прозрачна Витрина на срока за Събиране на Фигури

18.14лв. 9.81лв.

0
0 Коментари

Инв.: r16794

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Изработка на мъниста и бижута

Тагове: демонстрация витрини за бижута, фигурка сбирка на феите, акрилна живопис 3 бр., калъф huawei film 3 стъпки, витрина за бижута caix, акрилни калъф zenfone 3, китара акрилна 3 пикап, витрина бижута от мидени черупки, акрилни калъф 5 стъпки, са подбрани касичка за пари.

Квадратни Акрилни Прозрачни Витрини за Витрини Странично 3 Размера, определен за Настройки на бижута

Акрилни Щрангове на дисплея 3 Стъпки Размер акрилно на дисплея Антикорозионна Прозрачна Витрина Полк на Дисплея за По Бюфет

Акрилни Багажник на Дисплея 3 Размера Стъпки Акрилна Поставка За Дисплея на Антикорозионна Прозрачна Витрина Полк за Показване на Цифри Колекция Бижута Чаша Торта Бюфет

чисто нов и високо качество

Характеристики:

[Безопасен и траен материал] - Прозрачни акрилни багажник на дисплея са изработени от висококачествен акрил, който е без мирис, нетоксичен и безопасен за използване.Акрилни стойка за дисплея е здрав, устойчив на корозия и ниски температури, което удължава живота му.

[Полиран завършек] - Всяка прозрачна акрилна витрина, обработена многократно диамант полиране, има лъскава гладка повърхност и чист край, които гарантират вашата безопасност по време на употреба да не нарязани на ръце.

[Прозрачен дизайн] - Нашите акрилни стойки за демонстрация на фигури кристално прозрачни, което създава усещането, че си фигурки или други колекции скочат, ако се взират в далечината.Освен това, прозрачен прост дизайн не влияе на стила на вашата стая.(Забележка: Моля, махнете защитното фолио преди да се използва.)

[Няколко размера] - Акрилни рафтове за витрини се предлагат в 2 комплекти, всеки комплект съдържа 3 размери, за да отговарят на различни нужди в дисплеях.Височина намалява и подреден начин, за обекти може да се появи ред за ли още не и не са затенены един на друг.

[Широкото използване на] - Акрилна полк crystal showcase е равна повърхност, за съхранение на различни предмети, като например колекция от фигурки, бижута, кифли, бонбони, снимки в рамка, произведения на изкуството, трофеи, образци, доставчици или други колекции.Препоръчително е да го постави на хоризонтална повърхност, например маса, компютърно бюро, шкаф и т.н.

Технически характеристики:

Материал: Акрил

Размер: 3,34 х 3,14 х 1,37 инча, 4,13 х 3,14 х 2,16 инча, 4,92 х 3,14 х 2,95 инча.

Цвят: Прозрачен

Опаковка:

1 х 3,34 х 3,14 х 1,37 инчов Акрилни дисплея

1 х 4,13 х 3,14 х 2,16 инчов Акрилни дисплея

1 х 4,92 х 3,14 х 2,95 инчов Акрилни дисплея

БЕЛЕЖКА:

1. Тъй като посочения по-горе размер се измерва ръчно, размерът на реалното продукта, който сте получили, може да се различават малко от посочения по-горе размер..

2. Не на дребно опаковка.

3. От настройките на монитора и условията на осветление, цветове могат да се различават леко от тези показани на снимките.

  • Опаковане и тип на дисплея бижута: Кутии и Дисплеи
  • Широчина на продукта: 3.14inch
  • Материал: Акрил
  • Номер на модела: Други
  • Произход: Континентален Китай
  • Тегло на продукта: 250g
  • CN: Гуандун
  • Дължина на продукта: 3.34inch
  • Височина на продукта: 1.37inch