Безплатна доставка

Дамско Бельо С Дълбоко V-Образно Деколте, Цялото Боди, Мека Лейси Нощна Риза, Секси Спално Бельо, Червен, Черен

32.30лв.

0
0 Коментари

Инв.: r173799

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Новост и особено използването на

Информация за продукта :

1. Много еластичен материал и регулируеми колани може лесно да се движат, за да те пасват повече или по-малко.Освен това, бретельки, които облегают гърдите си, оказват върху нея достатъчно налягане, за да изглежда по-голям .

2. Това бельо-боди изработено от мека дантела плат, много удобен за носене.Мек материал, никога не причинява сърбеж, но води вашето тяло е напълно отпуснато състояние.

3. Жена пълномаслено дантелено мини-боди teddies с дълбоко деколте, шнур отпред с декорация във формата на banta, регулируеми бретелями, дъното в стил стрингов и дизайн без облегалка.

4. Това дантелено боди еластично и регулируема, ще можеш да се справиш с презрамки, така че те най-добре подхожда за вас.Това подчертае вашите извивки, вие ще се чувствате в него по-леко и уверено.

5. Бельо, бельо в сорочке, бельо за младоженци, бельо с теди на бретелях, бельо за неглиже, бельо за жени, дантелено боди, сватбена бельо за булки, бельо боди, бельо за меден месец.

6. Идеален за пижами, нощно бельо, сватбената нощ, меден месец, на Деня на свети Валентин, годишнина, подаръци за младоженци, партита по бельо, спални, сън или всяка гореща нощ

Инструкции за размер:

Стил :

Бельо с Теди; Дантелено боди; Дантелено боди за жени; Пълномаслено бельо; едно Парче мини-Теди; Боди с V-образно деколте на спагети презрамки; Пижами за жени

Характеристики :

Това дантелено боди lingerie mini teddy с дълбоко V-образно деколте, красив завязкой отпред и дизайн без облегалка.Много чаровна и женствена.

Нов дантелен дизайн прави за вас друг.

Уникален материал: Този дантелен боди-теди е изработен от висококачествен материал с нов завързана модел, който е лъскав, еластичен, лек и много удобен в чорап.Това ще ви направи красива и елегантна.

Причина: Добър избор като пижама, нощно бельо.Идеални за специален бал, Деня на Св. Валентин, Коледа, юбилей, подаръци за меден месец, сватбена нощ, подаръци за младоженци или за всяка гореща нощ.

нула

нула

нула

нула

нула

нула

нула

нула

нула

нула

  • Тип елемент: кимоно
  • Секси провокативна: No
  • Произход: Континентален Китай
  • Непристойная снимка: No