Безплатна доставка

Многофункционален Набор От Топъл Кърпи За Баня, Хром Полиран Закачалка За Кърпи, Кука За Тоалетни Кърпи / Хавлии, Аксесоари За Баня

34.93лв. 20.26лв.

0
0 Коментари

Инв.: r17683

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Тагове: кука за слой хром, квадратна хромирани баня, хромирана метална кука за баня, коридори с куки за баня, куки за баня, хромирани двойни, чорапи за баня хром, цинк кука за баня, кристална кука за баня под стари времена, кука хром бвп, кука за баня kolag.

Функция:

Високо качество: куки за поднасяне на венци и нещастници са изработени от висококачествен поликарбонат с трайни подложки от PVC.

Лесен монтаж и демонтаж на: просто изберете гладка повърхност за почистване, залепете присоску и издърпайте куката вертикално надолу.Никакви средства не се изисква!Отворете го, вдигна малък съвет и да го извадя.Не се притеснявайте, че търтей поцарапает вашият прозорец или да навреди на повърхността.

Здрава и множество: Поставка за гирлянди здрава и множество.Материал КОМПЮТЪР го прави незабележими и добре се съчетава с различни декорации.Удобни аксесоари за вътрешно и външно коледната украса.Можете да се мотае, за да проверите за душата, вещи от първа необходимост, кухненски прибори, коледни гирлянди за прозорците, празнични венци и т.н.

Как да инсталирате засмукване кука

Стъпка 1: Почистете повърхността

Стъпка 2: Залепете присоску, силно натиснете върху горната част и выдавите въздух.

Описание:

Материал: ABS

Цвят: бяло + оранжево, сиво + бяло, тъмно синьо + светло синьо, светло синьо + бяло

Размер: 103 * 119 * 385 мм

Опаковката включва:

1 бр.

  • Брой куки: 2
  • Материал: Силиконов Каучук
  • Произход: Континентален Китай