Безплатна доставка

Закачалка За Чанти За Кабинет Богат На Функции Широка Арочная Чанта Кука Аксесоари За Съхранение Закачалка За Чанти Органайзер За Гардеробни Вратовръзки И Колани

2.84лв. 1.98лв.

0
0 Коментари

Инв.: r17922

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Описание:

Тази закачалка за чанти в гардероба е изработен от прекрасния материал ABS.Гладко и лесно.Подходящ за окачване на чанти, дамски чанти, вратовръзки, шалове и така нататък.Практичен аксесоар за съхранение на неща.

Характеристики:

Висококачествен материал: Изработен е от ABS материал с обикновен външен вид и богат притежател.

Уникален дизайн: Разработен с широка и извита държач за защита на ремъци вашите чанти от деформация.

Широко се използва: идеален за спални, хол, гардеробных и така нататък.

Спецификация:

Име на продукт: Закачалка за чанти в гардероба

Материал на продукта: ABS

Цвят на продукта: Жълт, син, розов

Размер на продукта: 12*11,5*5 см/4.72*4.52*1.96 инча (прибл.)

Тегло на продукта: 34 грама (прибл.)

Опаковъчен лист:

1 * Закачалка за чанти в гардероба

Бележки:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгъл на камерата може да бъде разликата в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване може да възникне грешка в размер на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. [Висококачествен материал]: Изработени под строг контрол на качеството, закачалка за чанти за кабинет различен лек и преносим изпълнението, предназначени за защита на ремъците на чантите, изработени от висококачествена ABS-материал с гладка и голямо разнообразие (не повече от 1,8 инча) притежател.

2. [Практичен дизайн на защита]: С почти защитни характеристики, закачалка за съхранение на чантите е предназначена за защита на вашите чанти от бръчки и scuffs, което ви позволява да се откаже от евтините или тънки куки, които могат да навредят на дръжки на чанти.

3. [Специален дизайн]: Разработена, за да се предотврати деформация на ремъци и след продължителна употреба, закачалка за чанти е уникална арочную конструкция на притежателя, насочена към това, да химикалки вашите чанти са останали кръгли.

4. [Функция за спестяване на пространство]: Разработена, за да ви помогне да се освободи повече място в гардероба си, с кука закачалка за чанти е предназначен за съхранение и подреждане на вашите шалове, вратовръзки, колани, шапки и други обекти - идеален избор за поддържане на ред в гардероба си.

5. [Елегантен външен вид]: Закачалка за чанти е идеален за шкафове, гардероби и гардеробни, елегантен и модерен аксесоар за гардероб, отличаващ се с плавни линии и цветни цветя.

  • Произход: Континентален Китай