Безплатна доставка

Kaymiklee M204 Листа, Листа От Жилки Силиконова Форма На Цвете Surgar Gumpaste Инструменти За Украса На Тортата

7.61лв. 5.40лв.

0
0 Коментари

Инв.: r179300

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Форма за печене

Тагове: набор от ръчни инструменти veconor, силиконов цвете за баня, силиконови инструменти за вени листенца, сватба от зелени листенца на цветя, форма за празни приказки във формата на цвете, цветен силиконов тайри, цветя с двоен лист, селски цветен силикон, силиконова форма на ивици с голяма, силиконов инструмент розов цвят.

Подробна информация за продукта: M204 Лидер на продажбите, листа, листа, инструменти за готвене, формата под формата на празни приказки, форма за печене на торта, направи си сам, захарно силиконова форма за печене, тава за сладкиши, Цвят: случаен (розов, зелен и лилав) Материал: Силикон FDA сертифициран от FDA и LFGB Тегло: около 83 грама Размера на формата:6.6*8.2*1.2 см Употреба: Лесно за използване, обработка и пречистване на Номинална температура: от-40 градуса по Целзий до + 210 градуса по Целзий Качество: Добро качество

Забележка: тази форма не може да е толкова голям, колкото си представяме; моля, обърнете внимание на информацията за размера, преди да купите.

Подробна информация за продукта: M204 Горещи Продажба на FDA Листа Листенца инструменти за готвене форма за печене във формата на празни приказки Торта направи си САМ Захарен Силикон Занаят Форма за празни приказки Тава бонбони

Доставка: Доставка и предаване на

· Ние ще изпратим на стоки в рамките на 2 работни дни, след получаване на вашето плащане.Ние ще го доставим до вашия адрес, моля, уверете се, че вашият адрес е указан правилно.

· Ако искате да промените своя адрес, моля, свържете се с нас.

· Стоки се изпращат с обикновена въздушна поща Поща на Китай; няма информация за проследяване, но това е безопасно, тъй като регистриран post.it обикновено за доставка в Съединените Щати, Европа и други страни по света отнема около 15-60 дни.

· Продукти, които да закупите на обща стойност над 7 долара, ние ще изпратим препоръчана поща или електронна поща, това ще отнеме 15-60 работни дни.

· Продукти, които да закупите на обща стойност над 200 щатски долара, ние ще ви ги изпратим по EMS, DHL, FedEx, UPS, TNT или EMS, това ще стане много по-бързо.Ако искате да изберете своя собствена линия на доставка, моля, свържете се с нас.

· Ако искате да следите информация по всяко време, моля, моля, изберете регистрирани фирми поща. начин на доставка Доставка на Обработка Време на пристигане Държава Обикновена въздушна поща 15-60 дни по целия свят Връщане: Всички наши стоки са тествани и опаковани в добро състояние, преди да изпратите.Ние гарантираме 100% удовлетворение за всички наши клиенти.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти в рамките на 7 дни от получаването на продукта.Ние ще ви изпратим друг свободен или да върнем обратно парите.Обслужването на клиентите е много важно за нас.Обратна връзка: Ако сте доволни от нашето обслужване и продукт, ние очакваме положителни отзиви и 5 звезди подробен рейтинг за продавача, ние ще направим същото и за вас.Ако имате някакви проблеми или не сте доволни от нашия продукт и услуга, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди да напусне други мнения, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Благодарим ви!Насладете се на пазаруването тук!Топли съвети: 1) цвят ще бъде изпратен на случаен принцип 2) Ако желаете да закупите голямо количество, моля свържете се с доставчиците. 3) Моля, опитайте се да предоставя възможно най-подробна информация за адреса, като пощенски код, домашен телефон и мобилен телефон. 4) поради разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че този стил ще бъде същото, както е показано на снимките. 5) Ако клиентът е от Руската Федерация, моля да ни предоставите пълното име, иначе, може би, не сте успели да получите един продукт, едно голямо благодаря!!!

  • Тип инструменти за Торта: Прес-форми
  • Характеристика: Съхраняват, Екологично чист
  • Номер на модела: М204
  • Непристойная снимка: No
  • Секси провокативна: No
  • Сертифициране: CE / EU, SGS, LFGB, FDA
  • Търговска марка: Каймикли
  • Тип: Инструменти за Торта
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Силиконов Каучук